Tegenwoordig mag je gezien worden tijdens het hardlopen, of beter gezegd, moet je gezien worden! Brooks speelt met deze fantastische kleuren in op de mix van lifestyle en running. Match je haar, je nagellak, je lipstick én je kleding met je Ombre’s en je gaat gegarandeerd een heerlijke hardlooptraining tegemoet. 

Met de topmodellen Glycerin 12 en Adrenaline GTS is er voor de neutrale loper maar dus ook voor de loper die wat support kan gebruiken een Brooks hardloopschoen in de Ombre versie.

Speciale verftechniek waarmee jij de show gaat stelen tijdens het hardlopen
Dip-dye, Tie-Dye en Ombre zijn verftechnieken die momenteel erg trendy zijn. Je ziet deze hippe verftechnieken terug in meubels, haarmode, nagellak en fashion. Ombre is een techniek waarbij je de stof in een verloop van kleur verft bijvoorbeeld van licht naar donker of van donker naar licht. Extra spectaculair wordt het wanneer je verschillende kleuren gebruikt als Brooks heeft gedaan in een speciale collectie.

Exclusief bij jouw Run2Day winkel
De Brooks Glycerin en Adrenaline zijn er voor zowel de heren als dames in de exclusieve Ombre kleuren. De Ombre collectie is in een gelimiteerd aantal, exclusief te koop bij de 25 Run2Day winkels

Geen Run2Day winkel bij jou in de buurt, dan staan we online 24/7 voor je klaar met hetzelfde advies.

Online de Brooks Ombre shoppen.