De Brooks Ravenna 11 is een hardloopschoen voor hardlopers die overproneren. Deze stabiele hardloopschoen biedt extra ondersteuning aan hardlopers die dit nodig hebben.


Vertrouwde stabiliteit


In de tussenzool van de Brooks Ravenna 11 is gebruik gemaakt van het BioMoGo DNA foam. Dit zorgt voor een reactieve demping waardoor deze Ravenna voor een ondersteunende schoen toch snel aanvoelt. Door de GuideRails loop je erg comfortabel en blijven ongecontroleerde van hiel tot teen onder controle. Dit zorgt ervoor dat dit een ideale hardloopschoen is voor lopers die ondersteuning nodig hebben tijdens het hardlopen.


Upgrades


Het bovenwerk van de Ravenna 11 heeft een nieuw ontwerp gekregen waardoor een mooie slanke en snelle look ontstaat. Bij deze nieuwe versie bestaat het bovenwerk uit een enkellaags mesh met zeer ademend vermogen.

Brooks Ravenna 11

 

Voor wie is de Brooks Ravenna 11 geschikt


Lopers die een goed ondersteunende schoen zoeken die toch snel aanvoelt. De schoen is voor alledaagse trainingen en snellere intervallen zeer geschikt. Ook voor een wedstrijd is deze schoen zeer geschikt. Bij vermoeidheid heb je toch iets meer ondersteuning nodig en dat biedt deze Brooks Ravenna 11.

Brooks Ravenna 11 Dames        Brooks Ravenna 11 Heren

        


Specs


Drop: 10 mm
Gewicht dames: 235 gram
Gewicht heren: 266 gram