De Brooks Ravenna 8 is net als de 7e editie een support-schoen met een direct gevoel tijdens het afwikkelen. Met de Ravenna 8 ervaar je zo een prettige combinatie tussen comfort, stabiliteit en snelheid.
 
De Brooks Ravenna 8 is verkijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Brooks Ravenna 8 voor dames

Brooks Ravenna 8 voor heren

Subtiele steun
Net als voorgaande editie maakt de Ravenna 8 gebruik van een BioMoGo DNA tussenzool. Deze techniek zorgt voor een adaptieve demping en geeft je bij elke afwikkeling die je maakt precies de demping die je nodig hebt. Daarbij maakt het niet uit of je landt op de hiel of op de voorvoet, de demping is door de hele zool aanwezig. Tijdens het afwikkelen begeleidt de Diagional Roll Bar de pronerende beweging van de voet en zorgt voor een subtiele ondersteuning zonder corrigerend aan te voelen.
 
Comfort en stevige pasvorm
Door gebruik te maken van open mesh ontstaat maximale ventiliatie en blijven je voeten droog en koel blijven tijdens je run. Het bovenwerk is bovendien volledig naadloos, wat de kans op irritiatie tot het minimum beperkt. Een extra gevulde hielkap zorgt ervoor dat de Ravenna 8 een comfortabele en stevige pasvorm heeft.
 
Ben je op zoek naar een schoen met responsive cushioning, subtiele ondersteuning en een snelle afwikkeling dan is de Ravenna 8 een must-try!
 
Specificaties:
Drop: 10mm
Gewicht heren bij maat US9: 298 gram
Gewicht dames bij maat US7: 252 gram
 
Brooks Ravenna 8 dames

Brooks Ravenna 8 heren