De jubileumeditie van de Dam tot Damloop begon zaterdagavond al met de Damloop by night, het nieuwe onderdeel van Nederlands grootste hardloopevenement. De 10.000 ingeschreven lopers startten hun 4 Engelse Mijl op de Kepplerstraat in Zaandam. Alle Damloop by night deelnemers hadden bij hun inschrijving een knalgeel ASICS Runningshirt ontvangen, wat zorgde voor een uniek beeld in de starvakken. De trainers van Run2Day zorgden ervoor dat alle spieren eerst opgewarmd werden met een opzwepende warming-up.


De 45.000 deelnemers aan de 10 Engelse Mijl van de Dam tot Damloop startten zondagochtend in een zonnig Amsterdam. Ruim 200.000 toeschouwers en vele bands en DJ’s stonden langs de route om alle lopers aan te moedigen. Het team van Run2Day medewerkers behaalde samen de overwinning van de businessloop. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!


De Peperstraat in Zaandam was voor zowel de Damloop by night als de Dam tot Damloop het decor voor de finish. In het Dam tot Dam Park volgde tenslotte een gezellig feest met leuke muziek. Hier beloonden vele lopers zichzelf met een lekker drankje of ook met een nieuwe hardloopoutfit of hardloopschoenen bij de ASICS | Run2Day stand. Jullie hadden het verdiend!

Heb jij jezelf nog niet beloond na je fantasttische prestatie of heb je op de stand niet kunnen vinden wat je wilde? Kom dan snel naar jouw Run2Day winkel waar ook de nieuwe herfst en wintercollecties weer in de winkels hangen. Laat je adviseren door ervaren verkoopadviseurs bij jouw keuze en vergeet je startnummer, medaille of je bewijs van inschrijving niet mee te nemen. Alleen dan profiteer je tot en met 1 oktober 2014 van €23,50 korting bij aanschaf van een paar hardloopschoenen.

Online profiteer je ook van deze aantrekkelijke korting met de code die je als deelnemer per mail hebt ontvangen. Voor de unieke ASICS GEL Nimbus Damloop editie moet je snel zijn. Er zijn nog enkele maten beschikbaar! 

ASICS GEL-NIMBUS 16 Damloop Edition