Vrijdag 2 september wordt er de Dam tot Dam testloop georganiseert vanuit de Damloop Store aan de Overtoom 345 in Amsterdam. Wil jij ervaren wat je te wachten staat op 18 september tijdens de 10EM? Of ga je voor een PR en wil je het parcours alvast even verkennen? Tijdens de testloop combineren we de ervaring van de Damloop by Night met de Dam tot Damloop.
 
De testloop van 10EM gaat via een alternatieve route van Damloop Store aan de Overtoom naar de finish, op de Peperstraat in Zaandam, in het avondschemer. We zorgen er voor dat er in verschillende groepen gelopen kan worden zodat iedereen, ongeacht niveau de 10EM gemakkelijk gaat halen in zijn of haar comfortabele duurlooptempo.

*de alternatieve route wil zeggen dat we niet door de Ijtunnel gaan maar met de pont over. Daar wordt direct de originele route van de Damloop opgepakt.

Advies van het Run2Day Race Team
Het Run2Day race team dat tijdens de Dam tot Damloop voor de overwinning gaat is ook aanwezig. Zij geven onderweg tips over je loopstijl, en je kunt ze direct vragen stellen over trainingen of de race-day zelf. Zij begeleiden jou samen met de pacers naar de finish in Zaandam.

ASICS DynaFlyte
Tijdens de testloop kun je de nieuwe ASICS DynaFlyte hardloopschoen testen. Natuurlijk kun je van tevoren wel even bij onze mensen op de Overtoom checken of de schoen wel de ideale schoen voor je is. Voor tijdens en na de testloop wordt gezorgd voor water en sportdrank.
Bij de finish krijg je wat te eten om te herstellen van je duurloop. Dit alles met een authentieke sfeer zodat jij nog gemotiveerder bent om de Damloop te gaan lopen.
 
Eenmaal aangekomen in Zaandam staat er een bus voor je klaar om je terug te brengen naar Run2Day Amsterdam Overtoom. Net zoals de ‘echte’ Dam tot Damloop.

Maximum aantal deelnemers: 100lopers
Er kunnen maximaal 100 lopers meelopen met de Dam tot Damloop testloop. Er zijn verschillende pacers aanwezig die verschillende eindtijden aanhouden.

Heb je je aangemeld? Dan krijg je van ons per e-mail een bevestiging.

Datum: Vrijdag 2 september
Locatie: Damloop Store Amsterdam Overtoom 345 
Deur open: start 20:30 uur
Start testrun: 21:00 uur

Meld je hieronder aan voor de Damloop testloop op vrijdag 2 september. (VOL!!!)