Wil jij ervaren wat je te wachten staat op 19 of 20 september? Wij combineren de ervaring van de Damloop by Night met de Dam tot Damloop!
Aanstaande vrijdag 14 Augustus organiseren wij in samenwerking met ASICS en Le Champion een Damloop Testrun.

 
Eigen tempo
We lopen de 10EM van de Dam tot Damloop via een alternatieve route van Run2Day Amsterdam Overtoom naar de finish, op de Peperstraat in Zaandam, in het avondschemer. We zorgen er voor dat er in verschillende groepen gelopen kan worden zodat iedereen, ongeacht niveau de 10EM gemakkelijk gaat halen in zijn of haar comfortabele duurlooptempo.

Advies van het Run2Day Race Team
Het Run2Day Race Team dat tijdens de Damloop voor de overwinning gaat is ook aanwezig. Zij geven onderweg tips over je loopstijl. Kun je terecht met vragen over trainingen of race-day zelf en begeleiden zij jou naar de finish in Zaandam.


 
ASICS Nimbus 17 Damloop editie
Tijdens de run kun je de Limited Edition ASICS Damloop Nimbus 17 te testen. Natuurlijk kun je van tevoren wel even bij onze mensen op de Overtoom checken of de schoen wel de ideale schoen voor je is! Wij zorgen voor water en sportdrank onderweg met verzorgingsposten. Bij de finish krijg je wat te eten om te herstellen van je duurloop. Dit alles met een authentieke sfeer zodat jij nog gemotiveerder bent om de Damloop te gaan lopen.
 
Eenmaal aangekomen in Zaandam staat er een bus voor je klaar om je terug te brengen naar Run2Day Amsterdam Overtoom. Net zoals de ‘echte’ Dam tot Damloop.

Maximum aantal deelnemers: 100lopers
Het maximum aantal lopers is bereikt! 

Heb je je aangemeld? Dan krijg je van ons per e-mail een bevestiging! 

Datum: 14 augustus 2015
Locatie: Amsterdam Overtoom - Peperstraat Zaandam
Deur open: start 20:30 uur.
Start testrun: 21:00 uur.