Heb jij je ingeschreven voor de Damloop by night of de Dam tot Damloop? Hoe zorg jij ervoor dat je optimaal voorbereid aan de start staat? Het simpele antwoord is trainen! Trainen is zo simpel nog niet en iedereen kan wel wat begeleiding gebruiken. Of het nu je eerste Damloop is of je tiende! 7 weken lang ondersteunen ervaren hardloopcoaches je in aanloop naar jouw Damloop.

Locaties en tijden
De trainingen worden georganiseerd vanuit meerdere Run2Day winkels: Run2Day Amsterdam West (trainingslocatie Vondelpark), Run2Day Amsterdam Oost (trainingslocatie Oosterpark) en Run2Day Hilversum. Vanaf woensdag 10 augustus zullen er op 7 achtereenvolgende woensdagen trainingen worden gegeven. De trainingen starten om 19:30 uur.

Fast forward
Sneller worden, hoe doe je dat? Met intervaltrainingen! Bij intervaltrainingen wissel je hogere tempo's af met pauzes in een lager tempo. Tijdens de hogere tempo's moet je extra hard werken; je hartslag gaat omhoog en je laat je lichaam wennen aan een snellere pace. Op termijn kun je dat tempo steeds langer volhouden. Bij de Damlooptrainingen zal de focus op intervaltrainingen liggen. Met deze trainingen sta jij goed voorbereid aan de start van de 5EM of 10EM. 

Startbewijs
Ben jij nog niet in het bezit van een startbewijs voor de Damloop by night of de Dam tot Damloop? Run2Day heeft exclusieve package deals waarbij je naast 7 trainingen ook een startbewijs aanschaft. Op deze manier zijn wij ervan overtuigd dat onze coaches jou optimaal aan de start laten verschijnen. 
 
Trainingspakket
Jij hebt een doel tijdens de Damloop. Je wilt de Damloop voor het eerst finishen. In een PR wil jij over de finish komen. Jij stelt jouw doel. Wij hebben het trainingsplan.
Je loopt voor het eerst hard en wilt de 5EM finishen of je wilt je tijd verbeteren bij de 10EM. Samen met je coach én je mede Damlopers ga je aan de slag om jou doel te bereiken.

Pakket 1: Trainingen 10EM | 7 trainingen + Startbewijs Dam tot Damloop 10EM | Kosten: €64,95
Pakket 2: Trainingen 10 EM | 7 trainingen | Kosten: €39,95
Pakket 3: Trainingen 5EM | 7 trainingen + Startbewijs Damloop by night 5EM | Kosten: €68,50
Pakket 4: Trainingen 5EM | 7 trainingen | Kosten: €39,95

 Met de Damlooptrainingen loop je door de stad of speciaal geselecteerde trainingsomgeving. We doen het rustig aan zodat iedereen mee kan doen en het leuk blijft.
Wil jij jezelf tijdens de laatste weken voor de Damloop by night of de Dam tot Damloop optimaal voorbereiden? Laat onze hardloopcoaches jou dan begeleiden en kom met ons trainen!