Elke dag weer een verrassing welke kleur grijs er aan de hemel staat en of het frisjes is, tergend koud of iets ertussen. Regent of hoost. Of het waait of stormt. Hoe lang je die wind tegen zal gaan hebben. Alleen op de heenweg, op de terugweg of gewoon de hele weg? Het zijn geen makkelijke dagen voor een hardloper maar gelukkig, dat zijn taaie types. En gelukkig, er zijn heerlijke jacks om aan te trekken in dit weer.

Dames jacks


 

 

 


Odlo Zeroweight Warm Hybrid Jack
Winddicht. Houdt je warm. Lichtgewicht. Zijzakken met rits. Organische bodymapping. Reflecterende details.














Fusion S1 Run Jacket

Windproof. Waterafstotend. OekoTex gecertificeerd materiaal. Reflecterende delen aan de voor- en achterzijde van de schouders en aan de rugzijde. Borstzak. Zacht en ademende delen in de kraag.

 










Odlo Zeroweight Waterproof Jacket

Waterproof. Gerecycled materiaal. Lichtgewicht. Waterdichte ritssluiting en een verstelbare capuchon met regenklep. Makkelijk op te bergen. Reflecterende details.

 












Nike Fast Repel Jack

Waterafstotend. Klittenbandsluiting bij de boorden. Extra bescherming door stormflap. De capuchon kan in de kraag worden opgevouwen. Reflecterende details.







Heren jacks


 

 

 

Odlo Essentials Light Jack
Winddicht. Geavanceerd ademend vermogen. Lichtgewicht. Waterafstotend. Zijzakken met rits. Ventilatiezones.







 

 

 



Fusion S2 Run Jacket

Super elastisch 3-laags materiaal. Hoog ademend vermogen. Reflecterende logo's. Borstzak en achterzak. Kraag afgewerkt met fleece materiaal. Beschermt tegen kou, wind en regen.





 






Nike Trail Gore-Tex Infinium Jack

Windbestendig. Waterbestending. Gore-tex materiaal. Bewegingsvrijheid. Verstelbare capuchon met interne stormflap. Binnenzak. Makkelijk op te bergen. Split op rug.

 











Odlo Dual Dry Waterproof Insulated Jacket

Waterdicht. Synthetische thermoregulatie OCTA isolatie. Verstelbare zoom. Binnenzak met rits. Verstelbare capuchon. 20.000 mm waterkolom. Ademend vermogen van 50.000 g/m²/24u.