Run2Day heeft al jaren een speciale connectie met de Dam tot Damloop. Met ons bedrijventeam racen we al jaren door de tunnel en over de klinkers van het mooie parcours. Wij kennen elke hoek, elke lijn en herkennen we elke hardloper die het ons lastig gaat maken. 

 

combi 2 dtd

 

Zondag stonden we met 9 man en vrouw sterk aan de start. Netjes vooraan, strak in het Run2Day X ASICS tenue. *KEGHHH* het startschot wordt gegeven en de boys versnellen over de Prins Hendrikkade, snel linksom de tunnel in. De eerste KM gaat hard. Lars opent in 2:49 en de rest volgt snel. Maar hoe komen ze de tunnel uit?

 

 

De boys komen er lachend uit. Vincent lacht de zon tegemoet, diezelfde zon bleek later zijn grootste vijand te worden.

Er ontstaan een paar gaten in het team. Het groepje met Alex, Melvin en Leon lopen kort achter elkaar over het brandende asfalt en een stuk er voor lopen Lars, Jeroen en Stijn.  

De kopgroep van Lars, Jeroen en Stijn slalommen in een moordend tempo over de Buiksloterdijk tussen alle andere lopers door. 

 

 

Ze racen door tot we ze vlak voor de finish weer zien. En die lach, die lach zit er nog steeds. In deze bloedhete versie van de Dam tot Damloop weten wij weet de titel te pakken in de Business run. De tijden zijn bloedje snel:


Lars Cazander 53:13
Melvin Franken 55:04
Jeroen Bakker 55:33
Stijn van Geene 56:13
Leon Graumans 56:56
Alex Da conceicao frederico 58:34
Vincent Jong 1:09:07
Arne Horst 1:11:31
Anette Verhoef 1:17:22

Winnende tijd 04:36:54