De On Cloudstratus is vernieuwd. Een update die voorzien is van een compleet nieuwe zoolconstructie en bovenwerk. Alles met als doel om verder en vaker te rennen. Ben je klaar om langere afstanden te rennen? Maak kennis met de Cloudstratus en het unieke dubbele Cloudtec® systeem. Het is Swiss-engineered voor hardlopers die meer eisen: meer clouds, meer demping, meer hardlopen.

Het moment dat je van start gaat, start ook het effect van het dubbele dempingssysteem. Ten eerste dempt de onderste laag Clouds elke stoot, klaar om een kick naar voren te geven. Vervolgens voegt de tweede laag zich samen om de resterende impact te absorberen en nog meer voortstuwing toe te voegen. Dat betekent dat je twee keer zo ver wilt rennen. De Cloudstratus. Hardlopen op clouds wordt naar een nieuw level gebracht. Letterlijk.

On Cloudstratus

Bovenwerk


Een duurzame gedachte heeft centraal gestaan bij ontwikkeling van het bovenwerk. Het polyester bovenwerk bestaat voor 75% uit gerecycled materiaal. Het star lacing systeem zorgt voor een goede omsluiting van de voet. De schoen is wat wijder op de voorvoet en het hielstuk is verbeterd wat zorgt voor een betere omsluiting. Het geeft de schoen extra comfort en zorgt dat de schoen past bij vele lopers

Tussenzool en sijtzool


De Cloudstratus heeft een totaal nieuwe zool gekregen. Deze is voorzien van een dubbele laag clouds en tilt cushioning naar een hoger niveau. Het gebruikte Helion foam zorgt ervoor dat je naast demping ook responsiviteit hebt zodat er sprake is van energy return terwijl je loopt. Het zorgt ervoor dat je lange runs makkelijker gaan.

Sockliner


De ribbels aan de voetboog activeren de proprioceptie in de voet voor verbeterde sensorische feedback en stabiliseren de voetaanval.

Speedboard


Het gepatenteerde SpeedboardTM stimuleert de natuurlijke rolbewegingen en bevordert een explosieve start.       

Shop On Cloudstratus dames   Shop On Cloudstratus heren       

Specs


Drop: 8 mm
Gewicht dames: 248 gram
Gewicht heren: 305 gram