Sta jij aan de start van de Run2Forty2 Virtual Run op 17 mei as.? Een hardloopwedstrijd die je alleen loopt, op het tijdstip dat jou uitkomt, inclusief tijdsregistratie, startnummer en medaille!

De één gaat voor een PR, de ander gaat om de afstand uit te lopen, weer een ander gaat ervoor om zijn loopmaat virtueel te verslaan, of er misschien wel met de winst ervan door te gaan. Net als in een wedstrijd waarbij je samen start, maar alleen over de finish gaat. Je zou ook samen met je loopmaatje mogen lopen (2 personen is toegestaan) natuurlijk wel op gepaste afstand! Elke inschrijving voor de 5KM of 10KM mag 1 gratis startnummer aanvragen voor de 1KM Kids Run! Leuk om dus samen met je kind te lopen (kinderen van 7 tot 12 jaar).

HOE GAAT HET IN Z'N WERK?:
Je schrijft je in via deze link. Na ontvangst van de betaling ontvang je per mail je startnummer. Als je jouw race hebt gelopen, maak je een foto van je telefoon/horloge met de gelopen afstand en de tijd en deze mail je door aan info@run2forty2travel.nl op 17 mei uiterlijk 23.55 uur! Je loopt de race dus op het tijdstip dat jou uitkomt, als het maar op 17 mei is!

Wij gaan ervoor zorgen dat alle uitslagen netjes worden verwerkt en we zullen op 18 mei de uitslagenlijst presenteren en de winnaars bekend maken.

Elke deelnemer ontvangt een unieke "Run2Forty2 #bepartofourfamily Virtual Run medaille" plus certificaat met de uitslag thuisgestuurd. Een collectorsitem, want deze race vergeten we noooooooit meer!

De winnaar per afstand (mannen en vrouwen separaat), ontvangt een prachtig Run2Forty2 vest.. Tevens zal er een winnaar getrokken worden uit alle inzendingen van de foto's die je maakt in je race outfit met startnummer op.

Met de opbrengst van deze wedstrijd steunen wij Stichting Run4Schools (www.run4schools.nl).

VOL=VOL

Zet in je agenda:

17 MEI: RUN2FORTY2 VIRUTAL RUN:
5KM - 10KM inschrijving NU geopend.
EN
28 JUNI: RUN2FORTY2 VIRTUAL RUN:
5KM - 10KM - 21KM inschrijving open op 18 mei.