Wear epix™, be epic. Met epix, de premium actieve smartwatch, kun je elke dag aan met het schitterende AMOLED-display, optionele saffierlens met titanium rand en een batterijlevensduur tot 16 dagen. Blijf verbonden met slimme functies, Garmin Pay™ contactloze betalingen en muziekopslag. Begrijp je lichaam met 24/7 gezondheids- en welzijnsbewakingsfuncties die Pulse Ox2, hartslag, ademhaling en meer volgen. Train hoe je wilt met meer dan 30 ingebouwde sport-apps en ga verder met prestatiestatistieken en Garmin Coachtrainingsplannen. Als je klaar bent voor avontuur, kun je TopoActive-kaarten downloaden via Wi-Fi®-connectiviteit, of gebruik maken van de reeds voorgeladen Topo kaarten op de Sapphire skus.

Garmin Epix 2nd Gen

Ontworpen voor jouw levensstijl


Het schitterende 1,3-inch always-on AMOLED-display brengt je horloge tot leven, zelfs in fel zonlicht.

Touchscreen & knoppen


Vertrouwde knopbediening die in elke omgeving werkt wordt gecombineerd met een snel reagerend touchscreen voor snelle toegang tot selecties en functies.

Hiit workouts


Dit activiteitenprofiel houdt jouw intervaltrainingen met hoge intensiteit bij, waaronder AMRAP, EMOM en Tabata. Stel het aantal ronden, werk-/rustintervallen en meer in.

Garmin Epix 2nd Gen

Visuele raceprognose (TREND)


Op basis van je hardloopgeschiedenis en algemene conditie geeft deze visuele racevoorspeller een schatting van je beste tempo voor de afstand die je wilt hardlopen. Trendgegevens laten zien hoe je training in de loop van de tijd effect heeft.

Real-time stamina


Gebruik deze gegevens om jouw inspanning bij te houden en te beheren, om beter te begrijpen hoe jouw uithoudingsvermogen verandert tijdens activiteiten en om overbelasting aan het begin van jouw hardloopsessie of tijdens een activiteit te voorkomen.

Multi-band GNSS ondersteuning


Toegang tot meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS, GALILEO). Met de Sapphire edities krijg je superieure nauwkeurigheid met behulp van technologie die voorheen alleen beschikbaar was voor het leger. Krijg toegang tot meerdere frequenties die door navigatiesatellieten worden verzonden voor verbeterde positienauwkeurigheid in gebieden waar GNSS-signalen worden gereflecteerd, zwak of normaal gesproken niet doordringen.

Multicontinent Topo kaarten


Download TopoActive-kaarten van over de hele wereld. Selecteer desgewenst dekking en update gemakkelijk rechtstreeks naar het horloge via Wi-Fi® en de handige Map Manager. De Sapphire editie (32 GB) is voorgeladen met Topo Europa kaarten. Op de non-sapphire sku (16 GB) kun je de gewenste kaarten eenvoudig downloaden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, toppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken. UP AHEAD Krijg in één oogopslag informatie over geselecteerde POI-controlepunten verderop de route. Bekijk prestatiegegevens, tussentijden en afstand/hoogte, plus een overzicht van belangrijke gecreëerde routepunten die eraan komen.

Garmin Epix 2nd Gen

SkiView™ kaarten


Ga de piste op met vooraf geladen SkiView kaarten, en bekijk pistenamen en moeilijkheidsgraden voor meer dan 2.000 skiresorts wereldwijd.

Lange batterijduur


Voor een uitstekende smartwatch-ervaring met ons nieuwe AMOLED-scherm hebben we een superefficiënte energiemodus gecreëerd. Hierdoor wordt het horloge gewekt op basis van een vloeiende polsbeweging (gesture modus) en wordt de levensduur van de batterij verlengd tot 16 dagen in smartwatch modus.

Premium materialen


Pas het uiterlijk van het horloge aan jouw levensstijl aan met keuze voor een saffieren display, titanium ring of roestvrijstalen ring. PULSE OX Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox2 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

Gen4 hartslagmeting op de pols


Optische hartslag-technologie meet de activiteits-intensiteit en hartslagvariabiliteit om je stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband.

Ademhaling meten


Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

Stress monitoring


Hartslagvariabiliteit wordt gebruikt om je stressniveauscore te berekenen, zodat je kunt zien of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt. 

Garmin Epix 2nd Gen

Slaapscore & advanced sleep


Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget met je slaapscore en inzichten.

Body battery™ energy monitoring


Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

Tracking van hydratie


Leg dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Als Automatisch doel is ingeschakeld, zie je zelfs het geschatte zweetverlies na een activiteit en wordt je doel dienovereenkomstig aangepast.

Ingebouwde sports apps


Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

Animated workouts


Dit horloge biedt gemakkelijk te volgen, geanimeerde cardio-, kracht-, yoga- en Pilates-workouts die u op het horlogescherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen geanimeerde workouts of download meer van de Garmin Connect™ online community wanneer gekoppeld aan je compatibele toestel.

Garming Coach


Deze gratis adaptieve trainingsplannen worden begeleid door deskundige coaches en passen zich aan jou en je doelen aan. Trainingen synchroniseren rechtstreeks naar je horloge van Garmin Connect.

PacePro™ technologie


Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Shop Garmin Epix 2nd Gen