Vraag meer van je sporthorloge en haal meer uit het leven met de nieuwe Garmin fenix®. Van robuust en sportief tot stijlvol en compleet. Eén van deze smartwatches is zeker voor jou gemaakt.

De compacte fenix 5S is speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke atleten. Een kleiner formaat voor de smallere vrouwenpols, maar wel met de stoere en sportieve uitstraling. 

De Garmin fenix 5 modellen worden gesegmenteerd uitgeleverd en zijn op dit moment dus in kleine oplagen leverbaar bij alle 23 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Ga direct naar de beschikbare Garmin fenix 5 modellen

 

Garmin fenix 5S


De Garmin fenix 5S is de multisport-smartwatch dat altijd past en elke outdoor- of fitnessuitdaging aan kan. Deze smartwatch zit boordevol handige sportfuncties zoals hartslagmeting op de pols, ingebouwde multisport-activiteitenprofielen met geavanceerde prestatiegegevens en navigatiefuncties. Bovendien kun je kiezen uit diverse verwisselbare QuickFit™ polsbanden, zodat je jouw fenix 5S kunt aanpassen voor elke activiteit of elk avontuur. 

De Garmin fenix 5S Sapphire edities beschikken over een krasbestendige lens van saffierglas, een extra siliconen QuickFit band en Wi-Fi® functionaliteit om automatisch de resultaten van activiteiten te uploaden.Beat yesterday, all day, every day met de Garmin fenix 5


De Garmin fenix 5 is het compacte GPS-multisporthorloge met hartslagmeting op de pols, geavanceerde trainingsfuncties en QuickFitpolsbanden waarmee je eenvoudig kunt switchen van werkplek naar workout. Welke sportactiviteiten je ook wilt bijhouden, fenix 5 maakt het mogelijk dankzij de ingebouwde activiteitenprofielen en geavanceerde prestatiegegevens plus smartphone meldingen.

Trailrunners profiteren van de fenix 5 prestatiefuncties in een compact, robuust pakket. Via het overzichtelijke functiemenu blijf je tijdens je training niet alleen op de hoogte van je prestaties, maar weet je dankzij de betrouwbare navigatiefuncties steeds precies waar je bent, ook buiten de gebaande paden. De toch al uitgebreide functieset wordt nog verder aangevuld met functies zoals automatisch schakelen tussen klimmen/hardlopen en de afstandsmeter bij klimmen.

 

Garmin fenix 5X, Beat yesterday, and be sure of getting back. 


De Garmin fenix 5X is een hoogwaardige GPS-smartwatch met TOPO-kaarten in kleur en uitgebreide outdoornavigatiefuncties. Wanneer het tijd is om te trainen, biedt fenix 5X hartslagmeting op de pols en een aantal geavanceerde trainingsfuncties, die eenvoudig te bedienen zijn via de nieuwe Performance Widget.

Full color kaarten


De Garmin fenix® 5x geeft je een beter inzicht in je omgeving met kleurenkaarten en functies zoals Future Plot, Nuttige Punten (POI's) en Round Trip Routing. Met deze laatste functie kun je invoeren hoe ver je wilt hardlopen of fietsen, waarna je routesuggesties ontvangt met gemakkelijk te lezen afslagaanwijzingen, zodat je met vertrouwen op pad kunt.


Garmin Connect


Wanneer de fenix en fenix Chronos horloges zijn gesynchroniseerd, kunnen de horloges gegevens automatisch uploaden naar Garmin Connect, de online fitnesscommunity, waar je workouts kunt vastleggen, gegevens kunt volgen en je overwinningen kunt delen op sociale media. Beschikbaar op je desktop of compatibele mobiele toestellen.

Garmin fenix 5
?Creëer je eigen wijzerplaat


Personaliseer jouw fenix met de Face It™ app. Met Face It kun je jouw wijzerplaat aanpassen met een foto vanaf je mobiele toestel. Kies een mooie foto van je laatste wandeling, een familieportret of wat je maar wilt.


Garmin fenix 5