Garmin introduceert de Forerunner® 225 bij Run2Day. De Forerunner® 225 is het eerste hardloophorloge van Garmin met hartslagmeting zonder borstband. De superlichte Forerunner® 225 heeft een ingebouwde sensor die je hartslag meet aan je pols.

Garmin Forerunner 225 is in 25 Run2Day winkels en online in de Run2Day webshop exclusief verkrijgbaar.
 
COACH
Het horloge blinkt uit in het coachen tijdens de training. Hierdoor kun je nog meer prestatieverbetering boeken! Zo geeft de Forerunner® 225 je aanwijzingen zoals een coach. Je kunt namelijk zelf workouts en gratis trainingsplannen naar het horloge downloaden met Garmin Connect™. Verder bepaalt het horloge de voor jouw ideale trainingszone. Het trilalarm waarschuwt je op basis van afstand, tijd, calorieën en hartslag.
Een kleurrijk meterscherm toont jouw zone en hartslagfrequentie: opwarming (grijs), rustig (blauw), aerobic (groen), drempel (oranje) of maximum (rood).


 
Horloge met activity tracking
De Forerunner® 225 functioneert als horloge en als activity tracker en meet dagelijkse activiteiten. Zo telt het horloge jouw stappen, de calorieën die je verbrand en de afstanden die jij aflegt gedurende de dag. Als je te lang stilzit motiveert de bewegingsbalk met vibrerend alarm je om te bewegen. ’s Nachts meet de Forerunner 225 ook je slaapritme en je slaapkwaliteit. Zo herstel jij het beste na alle trainingen. 
 
Compatible
De Forerunner® 225 werkt gemakkelijk samen met het Garmin Connect™ online platform. Met behulp van dit platform kun je gemakkelijk je trainingen bekijken, up- en downloaden van en naar het horloge en met je vrienden delen. Het grootste voordeel van Garmin Connect™ en de Forerunner series is dat de apparaten ook goed samenwerken met de bekendste andere online platformen zoals, Strava en Endomundo. Dit voorkomt dat trainingen uit het verleden verloren gaan omdat je van platform moet wisselen.