Zie jezelf als hardloper. Forerunner® 55 is de smartwatch ontworpen voor mensen van alle hardloopniveaus - vooral degenen die nieuw zijn bij hardlopen - om hun statistieken bij te houden en hun fitnessdoelen te bereiken. Met een simpele druk op de knop kunnen gebruikers beginnen met hardlopen of lopen en hun tijd, afstand, snelheid, tempo en hartslaggegevens direct vanaf hun pols volgen. De Forerunner 55 biedt ook gedetailleerde hardloopgegevens, dagelijkse aanbevolen trainingen, extra ingebouwde sport-apps en meer. De lancering van de Forerunner 55 is gelijktijdig met Global Running Day, een jaarlijkse viering van de hardloopsport die beginners aanmoedigt om een levensveranderende toewijding aan hardlopen aan te gaan.

Garmin Forerunner 55

Built-in sports apps


Geef je workout een boost met activiteitenprofielen voor hardlopen op de baan of virtueel hardlopen, zwemmen in een zwembad, pilates, HIIT en zelfs ademhalingsoefeningen.

Dagelijkse aanbevolen workouts


Laat je persoonlijk begeleiden met de dagelijkse aanbevelingen voor looptrainingen van verschillende intensiteit op basis van je trainingsgeschiedenis, fitnessniveau en hersteltijd.

Raceprognose


Deze gespecialiseerde tool houdt rekening met je fitnessniveau en trainingsgeschiedenis, en helpt je om je wedstrijddoel te bereiken en het trainingseffect op je voorspelde eindtijd te zien.

Garmin Forerunner 55


Hersteladvies


Het is van cruciaal belang dat jij je lichaam de tijd geeft om te herstellen tussen trainingssessies. Na elke workout laat de ingebouwde hersteltijdfunctie je weten hoe lang je moet rusten voordat je weer een grote inspanning doet

Pacepro


Deze functie biedt op GPS gebaseerde tempobegeleiding voor een bepaalde afstand of geselecteerde route in de Garmin Connect™ app om je te helpen je wedstrijdstrategie te plannen. Zo kun jij je inspanningen afstemmen op wat er nog voor je ligt.

Finishtijd


Wil je hulp om je doelstelling te bereiken? Selecteer je loopafstand en je ziet een gegevensscherm waarop je geschatte eindtijd wordt weergegeven.

Wellness tracking


Geavanceerde wellnessfuncties, zoals minuten intensieve training, fitnessleeftijd, tracking van ademhaling, bijhouden van hydratatie en meer.

Women's health


Gebruik de Garmin Connect app om je menstruatiecyclus of zwangerschap bij te houden. Registreer symptomen, ontvang informatie over lichaamsbeweging en voeding, en nog veel meer.

Minuten intensieve training


Zie hoe je gedurende de dag minuten intensieve training opbouwt met matige en intensieve lichaamsbeweging.

Ftnessleeftijd


Deze functie maakt gebruik van chronologische leeftijd, hartslag in rust en andere factoren om te schatten of je lichaam jonger of ouder is dan jij bent. Tenslotte ben je zo jong als jij je voelt.

Garmin Connect app


Upload je activiteiten naar de Garmin Connect app voor interactie met een bloeiende online community waar je onderweg contact kunt maken en challences kunt houden, en zelfs je triomfen kunt delen via sociale media.

Veiligheids- en trackingfuncties


Als jij je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties een bericht met je locatie naar de contacten voor noodgevallen.

Garmin Forerunner 55

GPS, GLONASS & GALILEO


Houd bij waar je loopt en ontvang nauwkeurige statistieken, zoals afstand, tempo en intervallen.

Garmin Coach


Deze aanpasbare trainingsplannen. bieden begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsschema's die je kunt aanpassen aan je doelen. Workouts worden direct naar je watch gesynchroniseerd.

Body battery


Meet de energieniveaus van je lichaam, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten.

VO2 max


Train slimmer met VO2 max, een indicator van je fitheid en de te verwachten prestaties.

Connect IQ Store


Download aangepaste watchfaces, voeg gegevensvelden toe en haal apps en widgets uit de Connect IQ Store.

Levensduur van batterij


Ren naar hartenlust met een batterijduur tot wel 2 weken in smartwatchmodus en tot 20 uur in GPS-modus.

Garmin Foreruner 55