Geef je welzijn de aandacht die het verdient met de Venu® 2 Plus. Deze GPS Health smartwatch beschikt over geavanceerde functies voor gezondheid en fitness, zodat je jouw lichaam beter begrijpt. Als je het toestel koppelt met je compatibele smartphone, kun je hem gewoon in je zak houden en vanaf je pols bellen en gebeld worden. Je kunt zelfs de spraak assistent van je smartphone (zowel Android als iOS) gebruiken om te reageren op sms-berichten. Word actiever met geanimeerde workouts en meer dan 25 ingebouwde sport-apps. Via de ingebouwde muziekopslagfunctie heb je altijd je favoriete muziek bij je. En geniet van nog meer functies om je pols, bijvoorbeeld contactloze betalingen, veiligheids- en trackingfuncties en een batterijlevensduur van maximaal 9 dagen.

Garmin Venu 2 Plus

Leef en sport in stijl


Een prachtig AMOLED-scherm brengt dit horloge tot leven, zelfs bij fel zonlicht. Probeer de 'altijd aan'-modus om het scherm altijd zichtbaar te houden.

Gemaakt voor een actieve levensstijl


Deze smartwatch is voorzien van duurzaam Corning® Gorilla® Glass 3, een slanke roestvrijstalen sierrand en een comfortabele siliconenband, en is klaar voor actie.

Health snapshot™ functie


Registreer een sessie van 2 minuten om belangrijke gegevens vast te leggen, zoals hartslag2, hartslagvariabiliteit, Pulse Ox3, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met deze statistieken via de Garmin Connect™ app op je compatibele smartphone om te delen.

Telefoongesprekken vanaf de pols


Met de Venu 2 Plus kun je telefoongesprekken voeren en inkomende oproepen beantwoorden met één druk op de knop. Tevens kun je de voice-assistent van je smartphone gebruiken voor het versturen van berichten, om vragen te stellen en om alle smart devices in huis te bedienen.

Garmin Venu 2 Plus


Energiebewaking met body battery™


Meet de energieniveaus van je lichaam, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten.

Pulse Ox Sensor


Gebruik de Pulse Ox sensor3 om op elk moment van de dag of 's nachts tijdens je slaap te controleren hoe goed je lichaam zuurstof opneemt.

Stresstracking


Ontdek of je een kalme, gebalanceerde of stressvolle dag hebt. Herinneringen voor ontspanningsoefeningen vragen je zelfs om een korte ademhalingsactiviteit uit te voeren wanneer je gestresst bent.

Tracking van menstruatiecyclus


Gebruik de Garmin Connect app om je menstruatiecyclus of zwangerschap te volgen. Registreer symptomen, ontvang informatie over lichaamsbeweging, voeding en meer. Je kunt zelfs gegevens op je pols zien en registreren met de Women's Health Tracking app.

Tracking van hydratie


Leg je dagelijkse vochtinname vast als herinnering om genoeg te drinken. Je kunt zelfs een automatisch doel voor hydratatie instellen dat zich aanpast aan de hoeveelheid zweet die je verliest tijdens activiteiten.

Ademhaling meten


Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

Slaapscore en geavanceerde slaapbewaking


Krijg een score voor de kwaliteit van je slaap en tips voor hoe het beter kan. Je kunt zelfs de verschillende slaapstadia bijhouden, evenals hartslag, stress, Pulse Ox3 en ademhaling.

Hartslagmeting op de pols


De watch meet voortdurend je hartslag2 en waarschuwt je als deze hoog blijft terwijl je rust. Het toestel meet ook hoe hard jij je inspant tijdens activiteiten — zelfs tijdens het zwemmen.

Mindful ademen


Als je wilt ontspannen of concentreren, kun je een ademhalingsactiviteit starten. Dit horloge houdt je stressniveau en ademhaling bij, zodat je een beter inzicht krijgt in de manier waarop je ademhaalt.

Garmin Venu 2 Plus

Fitnessleeftijd


Deze functie maakt gebruik van chronologische leeftijd, je wekelijkse intensieve activiteit, hartslag in rust en BMI of percentage lichaamsvet4 om te schatten of je lichaam jonger of ouder is dan je echte leeftijd. En je krijgt tips om je fitnessleeftijd te verlagen.

Workouts met animatie op het scherm


Op de watch vind je eenvoudig te volgen vooraf geladen workouts met animatie voor cardio, krachttraining, yoga, Pilates en intensieve intervaltraining, en je kunt er nog meer downloaden via de Garmin Connect app.

Ingebouwde sportapps


Leg al je bewegingsactiviteiten vast met meer dan 25 vooraf geladen GPS- en binnensport-apps, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, golf en meer.

Geavanceerde krachttraining


Met dit gedetailleerde activiteitenprofiel heb je jouw persoonlijke krachtrecords direct beschikbaar op je pols, met afbeeldingen die laten zien welke spiergroepen je heb getraind.

Hiit-workouts


Gebruik dit nieuwe activiteitenprofiel met verschillende timers om je HIIT-workouts bij te houden, waaronder AMRAP, EMOM, Tabata en aangepast. Stel het aantal rondes, werk-/rustintervallen en meer in.

Workouts maken


Kies uit meer dan 1400 oefeningen om je eigen workouts samen te stellen in de Garmin Connect app op je compatibele smartphone. Download ze vervolgens naar de watch.

Garmin coach


Een gratis hardloopcoach om jouw pols om je te helpen trainen voor jouw volgende 5 km, 10 km of halve marathon.

Minuten intensieve training


We hebben onze functie voor het aantal minuten intensieve training verbeterd, zodat je een beter beeld krijgt van hoe laat je intensief hebt getraind en met welke activiteit. Je kunt ze zelfs als gegevensveld bekijken tijdens activiteiten met tijdmeting.

Smartphone meldingen


Ontvang e-mails, sms-berichten en waarschuwingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone. Je kunt zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android™ telefoon hebt.

Muziek


Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify®, Deezer of Amazon Music account (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik een draadloze hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren.

Veiligheids- en trackingfuncties


Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan je actuele locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met ingebouwde ongevaldetectie5.

Garmin pay™


Ga nog sneller langs de kassa en selecteer het openbaar vervoersysteem van jouw keuze met de Garmin Pay contactloze betaaloplossing1 via deelnemende providers.

Connect IQ ™ Store


Download aangepaste watchfaces, voeg gegevensvelden toe en haal apps en widgets uit de Connect IQ Store.

Synchroniseer met Garmin Connect


Bekijk je gezondheids- en fitnessinformatie op één en dezelfde plek. De Garmin Connect app geeft toegang tot een levendige online community, waar mensen contact kunnen maken, wedstrijden kunnen houden en dingen kunnen delen, waar ze ook zijn.

Lange batterijduur en snel opladen


Krijg continu inzicht in je gezondheid met tot wel 11 dagen in de smartwatch-modus, 22 uur in GPS-modus en 8 uur in GPS-modus met muziek. Tien minuten opladen zorgt voor een batterijlevensduur van 1 dag in de smartwatch-modus of 1 uur GPS-modus met muziek.

Batterijbesparingsmodus


Haal nog meer uit je smartwatch door de instellingen aan te passen die de levensduur van de batterij het meest beïnvloeden.

Classificatie waterbestendigheid


Deze smartwatch is waterbestendig tot 5 ATM waardoor het toestel ideaal is voor zwemmen, douchen of een dag in de spa.

Shop Garmin Venu 2 Plus