MEEDOEN NIET MEER MOGELIJK!!!

De Polar M200 is een waterdicht sporthorloge met optische hartslagmeting zonder borstband, geïntegreerde GPS, 24/7 activiteitsmeting en de gebruiksvriendelijke Polar trainingsfuncties. Naast dat wij zelf al onze producten uitgebreid testen willen wij weten wat onze klanten fijn vinden aan de producten die wij in het assortiment opnemen. 


Wij zijn op zoek naar twee hardlopers die de Polar M200 willen testen, een review willen schrijven over het product én daarnaast de Polar M200 ook mogen houden. 

Ben jij altijd opzoek naar de beste technische snufjes om je hardloop-prestaties te verbeteren, dan zijn wij opzoek naar jou. Vul hieronder je naam, email-adres en favoriete hardloop-afstand in en misschien ben jij één van de twee Polar M200 Gear Testers.

Vooraf al meer weten over de Polar M200. Lees dan hier meer over dit sporthorloge met geintegreerde GPS, optische hartslagtechnologie, verwisselbare polsbanden en nog veel meer mooie opties.

De Polar M200 is verkrijgbaar bij alle 23 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop. Mix and match je Polar M200 met de verwisselbare Polar polsbanden.

Direct naar de Polar M200 collectie