MEEDOEN NIET MEER MOGELIJK!

De Polar M430 is een waterdicht GPS sporthorloge met optische hartslagmeting en 24/7 activiteitsmeting. Hij biedt geavanceerde trainingsfuncties voor lopers, zoals de Polar Fitnesss Test via optische hartslagmeting. Polar Running Program en Running Index. Met de ingebouwde accelerometer meet hij ook je afstand en tempo tijdens indoor trainingen. De M430 geeft persoonlijke begeleiding en feedback en draagt gegevens automatisch over naar de Polar Flow app voor analyse. 

Naast dat wij zelf al onze producten uitgebreid testen willen wij weten wat onze klanten fijn vinden aan de producten die wij in het assortiment opnemen. Wij zijn op zoek naar twee hardlopers die de Polar M430 willen testen, een review willen schrijven over het product én daarnaast de Polar M430 ook mogen houden. Jouw review over de Polar M430 komt tevens in het nieuwe Run2Day magazine.

Ben jij altijd opzoek naar de beste technische snufjes om je hardloop-prestaties te verbeteren, dan zijn wij opzoek naar jou. Vul hieronder in het Google.doc je naam, email-adres en favoriete hardloop-afstand in en misschien ben jij één van de twee Polar M430 Gear Testers.

Vooraf al meer weten over de Polar M430. Lees dan hier meer over dit sporthorloge met geintegreerde GPS, optische hartslagtechnologie, Polar Sleep Plus technoligie en nog veel meer mooie opties.

De Polar M430 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop. 
Ga direct naar de Polar M430

Vul hieronder je gegevens in en test voor ons de Polar M430.

MEEDOEN NIET MEER MOGELIJK!!!