Niemand is zeker van een startbewijs voor de 10EM Damloop. Maar jij wel als je ASICS Hardloopschoenen bij Run2Day koopt! Wij hebben exclusief de beschikking over 200 startbewijzen die wij weggeven bij aanschaf van een ASICS schoen.
 
Geen Stress
Vorig jaar was de Damloop in 7 minuten uitverkocht! Je kunt de stress van het snel moeten inschrijven vermijden door tot 14 april bij jouw Run2Day ASICS schoenen aan te schaffen en je Damloop startbewijs gratis mee te krijgen. Hiermee sla je drie vliegen in één klap. Je hebt gegarandeerd een startbewijs voor de 10EM, dit startbewijs heb je gratis én je hebt direct de perfecte hardloopschoenen om te trainen richting de Damloop.
 
Damloop Premium Pack
Nieuwe hardloopschoenen zijn een must voor een goede voorbereiding maar wij bieden meer! Samen met partner ASICS en Damloop zorgen we voor een hardloopschema speciaal voor jou! Ook zorgen we ervoor dat je na de Damloop gebruik kunt maken van de ASICS X Run2Day Hospitality in het Damloop Finish Park. Dit Damloop Premium Pack zorgt er voor dat je zorgeloos loopt!


 
Hoe werkt het?
Wil jij hier voor in aanmerking komen? Schrijf je in via onderstaand formulier hier geef je aan waar je je favoriete ASICS schoen zou willen aanschaffen en wij zorgen na de aanschaf van de schoenen voor een inlogcode waarmee je tot en met 1mei rustig de tijd kunt nemen je in te schrijven voor de 10 EM Damloop. Opgelet Op = Op, we hebben maximaal 200 startbewijzen!
Je krijgt per e-mail op donderdag 31 maart te weten of je één van de 200 gelukkigen bent met een gegarandeerd (gratis)startbewijs voor de Dam tot Damloop 10EM. Direct na de aanschaf van je hardloopschoenen ontvang je bij jouw Run2Day winkel je startnummerbewijs.