ACTIE GESLOTEN! INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK!

Niemand is zeker van een startbewijs voor de 10EM Damloop. Maar jij wel als je hardloopschoenen bij Run2Day koopt! Wij hebben exclusief de beschikking over 50 startbewijzen die wij weggeven bij aanschaf van een paar hardloopschoenen.
 
Geen Stress

Vorig jaar was de Dam tot Damloop in enkele minuten uitverkocht! Je kunt de stress van het snel moeten inschrijven vermijden door je op te geven voor de startbewijsactie. Ben jij één van de 50 gelukkigen dan ontvang je op maandag 9 april een mail met de bevestiging om bij jouw Run2Day hardloopschoenen aan te schaffen en je Damloop startbewijs gratis mee te krijgen. Hiermee sla je drie vliegen in één klap. Je hebt gegarandeerd een startbewijs voor de 10EM, dit startbewijs heb je gratis én je hebt direct de perfecte hardloopschoenen om te trainen richting de Damloop.
 
Hoe werkt het?

Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Schrijf je in via onderstaand formulier. In het formulier geef je aan bij welke Run2Day winkel zou willen aanschaffen. Uiteraard kun je ook online via de Run2Day webshop hardloopschoenen aanschaffen. De actie geldt ook in de Run2Day webshop.
Bij aankoop ontvang je een formulier met inlogcode waarmee je tot en met 1 mei 2018 rustig de tijd kunt nemen je in te schrijven voor de 10 EM Dam tot Damloop.
Opgelet Op = Op, we hebben maximaal 50 startbewijzen!

Je krijgt per e-mail op maandag 9 april te weten of je één van de 50 gelukkigen bent met een gegarandeerd (gratis) startbewijs voor de Dam tot Damloop 10EM. Direct na de aanschaf van je hardloopschoenen ontvang je bij jouw Run2Day winkel je startnummerbewijs.

De Dam tot Damloop startbewijzenactie geldt niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.