Je startnummer opspelden. Je race-schoenen klaarleggen een dag voor de wedstrijd. Naar bed gaan, de wedstrijd visualiseren en dromen over een PR. Helaas is het in deze corona crisis tijd nog steeds niet mogelijk om wedstrijden te lopen. De behoefte om een startnummer op te spelden, de adrenaline van een wedstrijd te voelen is groter dan ooit te voren.

Bij alle Run2Day winkels kun je vanaf donderdag 20 mei gratis je startnummer ophalen. Je krijgt er gelijk een zakje speldjes bij (COVID-19 proof). Speld dit startnummer op woensdag 2 juni op je shirt en vier Global Running Day samen met miljoenen hardlopers over de hele wereld.

Of je nu met je kinderen 1 kilometer gaat sprinten door de straten of zelf gaat voor een PR op de 10km. De afstand en snelheid maakt niet uit. Als je maar gaat. En als je gaat, motiveer anderen om ook te gaan.


Global Running Day prijzen


Om deze wereldwijde liefde voor hardlopen te vieren geven wij mooie prijzen weg voor de lopers die actief de liefde voor de loopsport uitdragen. Deel je run via social media en maak kans op hardloopschoenen van New Balance, ASICS, Mizuno, Saucony, Hoka One One, Brooks en On. Wij geven van elk merk twee paar hardloopschoenen weg. Daarnaast geven wij twee Polar Vantage M sporthorloges weg.