Jij loopt hard en ook letterlijk hard. Wij zorgen dat jij naast het hardlopen ook kunt relaxen. Relaxen is namelijk ook trainen. Goed herstel zorgt voor vooruitgang.
 
Bij aanschaf van een paar hardloopschoenen ontvang je bij jouw Run2Day winkel én online in de Run2Day webshop een wellness voucher. Met deze wellness voucher kun jij gratis een dag genieten van alle sauna faciliteiten bij de vier mooiste sauna resorts in Nederland.
 
Sauna Veluwse Bron wordt veelal als mooiste sauna van Nederland aangeprijst. Deze sauna in Emst heeft alle faciliteiten om tot rust te komen en te genieten.
 
De Zwaluwhoeve is complete vernieuwd en uitgebreid. Geniet in het kleine plaatsje Hierden van jouw verdiende rustdag.
 
Vlak bij Rotterdam ligt de ruim opgezette sauna Elysium in Bleiswijk. Een sauna met een strandje waarbij je je echt op het strand voelt.
 
Laat je vertroetelen bij Spa Puur in Tilburg. Boek er een tijdens de vakantieweken een Frans arrangement bij en je waant je als een god in Frankrijk.
 
Goed om te weten
Wel zin in een dagje wellness, maar voel je je in je 'nakie' niet zo op je gemak? De Zwaluwhoeve heeft elke dinsdag badkledingdag en als eerste wellnessresort in Nederland badkledingdagen in het weekend, namelijk elke 1e en 3e zondag van de maand. Maar heel eerlijk, na een tijdje raak je vanzelf gewend aan dat naakt- lopen
 
Drinken
Je verliest in de warme ruimtes veel vocht, het is belangrijk om dit goed aan te vullen om een vochttekort te voorkomen. Neem een flesje water mee dat je gedurende de dag kunt bijvullen
 
Blessures
Heb je last van een blessure? Probeer dan zeker de infrarood- sauna, de warmtestralingen dringen dieper door in je lichaam en kan klachten verminderen. 
 
Wij wensen je alvast een plezierige relaxdag!