Houd jij van hardlopen en loop je ook goed hard? Wij zorgen ervoor dat jij naast het hardlopen lekker kunt relaxen. Relaxen is namelijk ook trainen, want goed herstel zorgt voor vooruitgang!

Bij een minimale besteding van 50 euro ontvang je bij jouw Run2Day winkel én online in de Run2Day webshop een wellness voucher t.w.v. 38 euro. Met deze wellness voucher kun je gratis een dag genieten van alle sauna faciliteiten bij de vier mooiste sauna resorts in Nederland. Geldig t/m 11-08-2016!

Sauna Veluwse Bron wordt veelal als mooiste sauna van Nederland aangeprijst. Deze sauna in Emst heeft alle faciliteiten om tot rust te komen en te genieten.

 De Zwaluwhoeve is compleet vernieuwd en uitgebreid. Geniet in het kleine plaatsje Hierden van jouw verdiende rustdag.
 
Vlak bij Rotterdam ligt de ruim opgezette sauna Elysium in Bleiswijk. Een sauna met een strandje waarbij je je echt op het strand voelt.
 
Laat je vertroetelen bij Spa Puur in Tilburg. Boek er een tijdens de vakantieweken een Frans arrangement bij en je waant je als een god(in) in Frankrijk.
 
Goed om te weten
Wel zin in een dagje wellness, maar voel je je in je 'nakie' niet zo op je gemak? De Zwaluwhoeve heeft elke dinsdag badkledingdag en als eerste wellnessresort in Nederland badkledingdagen in het weekend. Namelijk elke 1e en 3e zondag van de maand. Maar heel eerlijk, na een tijdje raak je vanzelf gewend aan dat naakt- lopen.


Drinken
Je verliest in de warme ruimtes veel vocht, het is belangrijk om dit goed aan te vullen om een vochttekort te voorkomen. Neem een flesje water mee dat je gedurende de dag kunt bijvullen

Blessures
Heb je last van een blessure? Probeer dan zeker de infrarood- sauna, de warmtestralingen dringen dieper door in je lichaam en kan klachten verminderen. 

Wij wensen je alvast een plezierige relaxdag!