Het grootste hardloopmagazine van Nederland staat ook dit najaarsnummer weer boordevol informatie, tips, reportages, interviews en weetjes over alles wat hardlopen nog leuker maakt.


De herfst is een geweldig seizoen om hard te lopen en daarom besteden veel aandacht aan de beste hardloopschoenen, de coolste hardloopkleding en de nieuwste hardloopaccessoires die jou helpen tijdens je runs door weer en wind.
Verder vind je in het Run2Day magazine de beste hardloopschema's, de leukst hardloopevenementen dit najaar, delen andere lezers hun loopervaringen met je en nog heel veel meer.
 
Beginnen met trailrunning
Lekker gaan hardlopen buiten de gebaande paden? Steeds meer hardlopers verkiezen de natuur boven asfalt.  Run2Day'er en ervaren trailrunner André  Lindhout deelt zijn ervaringen en geeft tips.
 
Nieuwe Doelen
Waarom kiest Edwin van der Sar na zijn rijke voetbalcarrière voor de hardloopsport? En is hij hierin net zo fanatiek of heeft hij een ander doel? 

Ren snel naar jouw Run2Day en lees alles in jouw GRATIS exemplaar! Ook krijg je Run2Day magazine gratis bij je online bestelling meegestuurd.


 
Veel lees- en hardloopplezier!