Donkere, koude en korte dagen. Nat asfalt, glibberige paden en een harde wind. Omstandigheden waar misschien nog niet iedereen aan wilt denken, maar de zomer loopt toch echt teneinde en we gaan ons klaarmaken voor runs in de kou en regen. Natuurlijk geen redenen om te stoppen en blijven lopen is dan ook ons devies voor jou deze winter.

De 14e editie van het Run2Day magazine staat weer vol met inspirerende verhalen en beste en fijnste outfits. Uiterraard ook in dit nummer de gear test, de leukste hardloopevenementen van het najaar en heerlijke recepten voor de koude, donkere dagen.

20 jaar hardlopen
Run2Day bestaat 20 jaar en gaat van fleece, bikinislips en spierwitte schoenen naar pittige kleurencocktails en een hoop technologie. Dit met een onveranderd plezier en gezonde gevoel dat hardlopen ons geeft.

Solo Corsica's GR20
Lees het verhaal van Jolanda Linschooten hoe zij kwetsbaar en moedig de GR20 van Corsica loopt. Moederziel alleen.

Hardlopen voor Nepal
April 2015. Zestien hardlopers nemen deel aan de Run2Day Mera Peak Challenge, een expeditie om geld in te zamelen voor AutismCare Nepal. Amper terug in Kathmandu, maken ze een zware aardbeving mee. Voor expeditieleider Eddie Sevink het startsein om nog meer hulp te bieden.

Kom naar jouw Run2Day winkel en neem het Run2Day magazine gratis mee.

Veel leesplezier.