Bescherm je ogen tegen de stralende zon! Iedereen wordt blij van het licht en de warmte. We krijgen een boost van de vitamine D die de zon je geeft. En dat is heerlijk, maar pas wel op! De zon stort ook ultraviolette straling over je uit en daartegen moet je niet alleen je huid, maar ook je ogen tegen beschermen. Zeker als je veel buiten sport.

Een training afwerken in de zon is voor bijna elke hardloper een feest. Dat je je hydratatie daarbij goed op orde moet houden, weten de meeste lopers wel. Maar waar veel lopers minder rekening mee houden is dat je huid en ogen beschermd moeten worden. Ook als je slechts een klein half uurtje buiten gaat trainen. UV-straling kan flinke schade aanrichten als die in te grote hoeveelheden je huid of netvlies raakt. De schade die de zon aanricht is voor je ogen onomkeerbaar. Je ogen herstellen namelijk niet zoals je huid dat wel doet.

Hoe bescherm je je ogen?


Smeer zonnebrand boven je wenkbrauwen en net boven je jukbeenderen. Als je te dicht bij je oog smeert riskeer je irritatie en zullen je ogen gaan tranen. Niet prettig. Daarnaast vermindert het dragen van een zonnebril de kans op staar, hoofdpijn en kraaienpootjes. De sportbrillen van goodr bieden voldoende bescherming voor je ogen en zijn zeer comfortabel. Daarnaast is het de vrolijkste collectie die je ooit hebt gezien!

Shop zonnebrillen

Waarom zijn wij groot fan van deze brillen?


- De zonnebril glijdt absoluut niet van je neus af.

- Ze beslaan niet tijdens het sporten.

- Ze zijn licht van gewicht.

- Ze hebben gepolariseerde lenzen.

- En je koopt al een kleurrijke goodr bril vanaf €34,95!

Jezelf beschermen tegen de minder prettige kant van zonneschijn wordt zo een fluitje van een cent! Draag die zonnebril en je hoeft alleen nog maar te genieten van je training in de zon!