De HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 is een schoen in de “all-terrain” categorie. Een schoen waar je zowel op hard en zacht of oneffen terrein uit de voeten kan. In vergelijking met de vorige versie is de schoen iets meer flexibel en biedt versie 5 iets meer comfort. 


Upper


Het bovenwerk is gemaakt van een dubbele laag mesh die stevigheid en bescherming biedt tegen vuil en gruis. Op de voorvoet is de schoen verstevigd met een TPU laag waardoor de duurzaamheid vergroot wordt. De internal heel counter geeft extra stevigheid gedurende je runs. Op de voorvoet is de schoen iets ruimer waardoor de tenen iets vrijer kunnen bewegen.

 

Midsole


De gebruikte meta-rocker technologie zorgt ervoor dat de schoen werkt als een wiel en garant staat voor een vloeiende afwikkeling. De oversized lichtgewicht EVA tussenzool geeft de schoen zijn befaamde HOKA cushioning gevoel. Waardoor elke stap comfortabel aanvoelt, zonder stabiliteit te verliezen.

Outsole


De Challenger is voorzien van 4mm hoge “noppen”” waardoor deze in combinatie met de Podular slijtzool zorgt voor stabiliteit en grip.

Ben je op zoek naar een comfortabele lichtgewicht schoen waarmee je road en offroad runs kunt combineren dan is de HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 zeker de moeite waard eens te proberen.     

HOKA Challenger ATR 5 dames        HOKA Challenger ATR 5 heren


Specs


Drop: 5mm
Gewicht dames: 218 gram
Gewicht heren: 269 gram