Met de Clifton 3 heeft HOKA One One een heerlijk lichte schoen voor de neutrale loper die op zoek is naar maximale demping die niet ten koste gaat van het gewicht. De Clifton 3 is net als zijn voorgangers een allround trainingsschoen en is geschikt voor zowel de langere duurlopen als de snellere tempotrainingen.

De Hoka Clifton 3 is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop

Hoka Clifton 3 voor dames

Hoka Clifton 3 voor heren 

 

Bredere voorvoet


Ten opzichte van de Clifton 2 is het bovenwerk in de Clifton 3 wijder gemaakt bij de voorvoet en de tenen. Met deze aanpassing blijft de Clifton 3 ook tijdens de langere trainingen comfortabel aanvoelen. Net als in de vorige modellen is het bovenwerk weer gemaakt van een naadloze constructie waardoor de schoen mooi strak rond de voet sluit en de kans op irritatie minimaliseert. Het lichtgewicht mesh zorgt ervoor dat er een verkoelende luchtstroom op je voeten ontstaat tijdens het rennen.
 

Stabiele schommelstoel


De zool van de Clifton 3 is vergelijkbaar met die van de voorgangers. Daarbij is de zool net iets breder gemaakt voor betere stabiliteit. De Clifton maakt gebruik van de Early Meta-rocker technolgie in de zool. Deze technologie kenmerkt zich door een geringe drop tussen hiel en voorvoet en een unieke ‘schommelstoel’ vorm van de zool. Door deze eigenschappen helpt de Clifton 3 je bij een efficient looppatroon en ondersteunt je natuurlijke afwikkelpatroon.
 
Ben je als neutrale loper op zoek naar een lichte schoen maar wel eentje die maximale demping biedt probeer dan ook zeker eens een keer de Hoka One One Clifton 3.
 

Over HOKA ONE ONE


HOKA One One werd ontworpen in 2010 door 2 Franse adventure-racers: Jean Luc Diard en Nico Mermoud. Zij kwamen met het idee om een schoen te maken die het lopen makkelijker maakt en problemen als vermoeidheid, impact op het lichaam en spierpijn kan verminderen. Dit alles om het plezier in het lopen en het gevoel van vrijheid dat het lopen geeft te bevorderen. HOKA One One betekent ‘Now it’s time to fly’ in het Maori. Het gevoel van vliegen werd door Jean Luc Diard en Nico Mermoud vertaald in een schoen.

Hoka Clifton 3

Hoka Clifton 3