Met de Clifton 4 heeft HOKA One One het model een paar mooie nieuwe updates gegeven. Net als zijn voorgangers is het model nog altijd heerlijk zacht onder de voet, maar zijn er verbeteringen gedaan op het gebied van pasvorm, grip en duurzaamheid.

De Hoka Clifton 4 zijn verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Hoka Clifton 4 voor dames

Hoka Clifton 4 voor heren
 
Verbeterde pasvorm upper
Het bovenwerk van de Clifton 4 is opnieuw ontworpen waardoor het mesh materiaal mooier om de voet zal aansluiten. Het mesh is op specifieke plaatsen dichter gewoven voor extra stevigheid, en op andere plekken juist meer open voor extra ventilatie. Over het mesh is vervolgens een 3D print geplaatst voor een mooie omvatting van de middenvoet wat zorgt voor een goede lockdown.
 
Maximale demping
De Clifton 4 maakt gebruik van de Early Meta-rocker technolgie in de zool. Deze technologie kenmerkt zich door een geringe drop tussen hiel en voorvoet en een unieke ‘schommelstoel’ vorm van de zool. Door deze eigenschappen helpt de Clifton 4 je bij een efficiënt looppatroon en ondersteunt je natuurlijke afwikkelpatroon. Door een paar aanpassingen in de EVA middenzool gaat deze nu langer mee waardoor de Clifton 4 de duurzaamste versie tot nu toe is.
Door het toevoegen van extra rubber nopjes op de buitenzool zal de Hoka Clifton 4 je meer grip geven op verschillende ondergronden, en ook minder snel slijten dan de voorgaande versies.
 
De Clifton 4 is een ideale schoen voor de neutrale loper die op zoek is naar een lichte schoen maar wel één met maximale demping!

Over HOKA ONE ONE
HOKA One One werd ontworpen in 2010 door 2 Franse adventure-racers: Jean Luc Diard en Nico Mermoud. Zij kwamen met het idee om een schoen te maken die het lopen makkelijker maakt en problemen als vermoeidheid, impact op het lichaam en spierpijn kan verminderen. Dit alles om het plezier in het lopen en het gevoel van vrijheid dat het lopen geeft te bevorderen. HOKA One One betekent ‘Now it’s time to fly’ in het Maori. Het gevoel van vliegen werd door Jean Luc Diard en Nico Mermoud vertaald in een schoen.

Specs: 
Drop: 5mm
Gewicht heren: 264g
Gewicht dames 213g

Hoka Clifton 4

Hoka Clifton 4