De nieuwe HOKA ONE ONE Clifton 7 hardloopschoenen bij Run2Day. Met versie 7 van de Clifton heeft HOKA ONE ONE het model weer een paar mooie updates gegeven. De updates zijn met name terug te vinden in het vernieuwde bovenwerk van de schoen.

Verbeterde pasvorm upper


Het bovenwerk van de Clifton 7 is vernieuwd waardoor het mesh materiaal mooier om de voet sluit. Het mesh bovenwerk is meer opengewerkt om het ademend vermogen te vergroten wat het comfort ten goede komt. Over het mesh is vervolgens een 3D print geplaatst voor een mooie omvatting van de middenvoet wat zorgt voor een goede lockdown. Daarnaast zijn de vetergaatjes aangepast en versterkt.


 Maximale demping


De Clifton 7 maakt net als versie 6 gebruik van de Early Meta-rocker technologie in de zool. Deze technologie kenmerkt zich door een geringe drop tussen hiel en voorvoet en een unieke ‘schommelstoel’ vorm van de zool. Door deze eigenschappen helpt de Clifton 7 je bij een efficiënt looppatroon en ondersteunt je natuurlijke afwikkelpatroon. Door een paar aanpassingen in de EVA middenzool voelt de schoen wat zachter aan. Bij de buitenzool is extra aandacht geweest voor flexibiliteit en slijtvastheid.

 
De Clifton 7 is een ideale schoen voor de neutrale loper die op zoek is naar een lichte schoen maar wel één met maximale demping. De HOKA ONE ONE Clifton 7 is een schoen die elke dag bij iedere training gedragen kan worden.

shop heren        shop dames clifton

                
Specs


Drop: 5 mm
Gewicht: 256gram