Met de introductie van de Arahi is de HOKA ONE ONE lijn nog breder. De Arahi is schoen die op een dynamische manier ondersteuning biedt. 


 

Stabiliteit door dynamische support
Dit 'dynamic support' systeem bestaat uit een zogenaamd J frame in de tussenzool, het betekent dat de tussenzool in de hiel voorzien is van een stevige buitenrand, het hielbeen zakt dus als het ware een beetje weg in het centrum van de tussenzool. Verder is de tussenzool minder gebogen dan normaal waardoor de middenvoet breder is en dus de voet beter steunt tijdens de afwikkeling. 

Oversized midsole
Zoals alle HOKA ONE ONE modellen is de Arahi voorzien van een oversized midsole, daardoor zit hij in de categorie maximum cushioning. Dit zorgt voor een extreem goede demping. Doordat HOKA gebruik maakt van hele lichte foam soorten is het gewicht van een Arahi desondanks verrassend gering. Het bovenwerk van de Arahi is voorzien verstevigingen die doormiddel van 3D printing aangebracht zijn. Daardoor is het bovenwerk nagenoeg seamless maar wel voorzien van voldoende verstevigingen om overpronatie tegen te gaan. 

De HOKA ONE ONE Arahi is een perfecte schoen voor lopers die op zoek naar veel demping en stabiliteit.

Hoka one one ahari

Hoka one one ahari