De HOKA ONE ONE Arahi 5 is een stabiliteitsschoen binnen de collectie van HOKA en is voorzien van comfortabele ondersteuning. Geschikt voor de overponerende hardloper en de hardloper die net wat meer stabiliteit nodig heeft. Inmiddels is het alweer tijd voor de vijfde versie die middels wijzigingen op detail weer beter is geworden dan eerdere versies.

De HOKA ONE ONE Arahi 5 is geschikt voor hardlopers die opzoek zijn naar stabiliteit en goede demping.

HOKA ONE ONE Arahi 5

Bovenwerk


Het engineered mesh bovenwerk voelt comfortabel en heeft een groot ademend vermogen. Het lusje aan de achterzijde wat aanwezig was bij eerdere versies is verdwenen en vervangen door een anatomische, verlengde, constructie bij de achillespees. Hierdoor trek je de schoenen eenvoudig aan en uit. De tongconstructie voorkomt dat de tong gaat schuiven gedurende je runs.

Tussenzool


De HOKA ONE ONE kenmerkende meta-rocker, principe van een draaiend wiel, zorgt voor een soepele afrolbeweging. Het 'dynamic support' systeem van de Arahi 5 bestaat uit een zogenaamd EVA J-frame in de tussenzool, het betekent dat de tussenzool in de hiel voorzien is van een stevige buitenrand, het hielbeen zakt dus als het ware een beetje weg in het centrum van de tussenzool. Het gebruikte EVA zorgt voor demping en een comfortabel gevoel.

Slijtzool


De slijtzool is op strategische plekken voorzien van extra rubber ter vergroting van grip en duurzaamheid. 

Shop HOKA ONE ONE Arahi 5                                 

Specs


Drop: 5 mm
Gewicht dames: 221 gram
Gewicht heren: 275 gram