De Bondi is al sinds de introductie in 2010 één van de meest geliefde modellen van HOKA ONE ONE te zijn. De Bondi is het tweede model dat is ontworpen door HOKA en is afgeleid van het eerste ontwerp; de trailschoen Mafate. Door de karakteristieke dikke tussenzool geeft de Bondi 5 je maximale cushioning, hoe lang je run ook is!
 

Maximale HOKA demping
De tussenzool van de Bondi 5 is gemaakt van een dikke laag EVA rubber, en biedt je maximale demping gedurende je run. Ondanks de dikke zool is het model verrassend licht en geeft ook een soepel en lichtvoetig loopgevoel. Het model wordt door HOKA bestempelt als de meest dempende schoen in de categorie ‘verhard’ en biedt je veel meer demping dan schoenen van een vergelijkbaar gewicht. Naast de dikte van de zool valt ook de duidelijke ronding van de zool op, je loopt als het ware op een schommelstoel. Door vorm van de zool in combinatie met de lage drop, 4mm, krijg je zo een afwikkeling die heel natuurlijk aanvoelt.
 
Ademend bovenwerk
Het naadloze upper van de Bondi 5 is gemaakt van ademend mesh materiaal waardoor de schoenen goed ventileren en je voeten aangenaam koel houden tijdens een lange run. De tong van het model is extra rijk gevuld en geeft zo een comfortabel gevoel boven op de voet en een prettige pasvorm. Aan de voorzijde is de Bondi 5 breder om de voet de mogelijkheid te geven om uit te zetten tijdens het afwikkelen.
 
Ben je op zoek naar een schoen met een natuurlijke afwikkeling en maximale demping dan is de HOKA ONE ONE Bondi 5 een model dat je zeker eens moet proberen.
 
Specs:
Drop: 4mm
Gewicht Heren: 284 gram (US 9)
Gewicht Dames: 240 gram (US 8)

Hoka one one bondi 5

Hoka one one bondi 5