De Bondi is al sinds de introductie in 2010 één van de meest geliefde modellen van HOKA ONE ONE. Inmiddels is het alweer de 7e versie. Door de karakteristieke dikke tussenzool geeft de Bondi 7 je maximale cushioning, hoe lang je run ook is! Ten opzichte van de zeer succesvolle Bondi 6 is er dan ook weinig gewijzigd aan het “onderstel” slechts het upper is iets aangepast.


Maximale HOKA demping


De tussenzool van de Bondi 7 is gemaakt van een dikke laag gegoten EVA rubber, en biedt je maximale demping gedurende je run. Ondanks de dikke zool is het model verrassend licht en geeft een soepel en lichtvoetig loopgevoel. Het model wordt door HOKA bestempelt als de meest dempende schoen in de categorie ‘verhard’ en biedt je veel meer demping dan schoenen van een vergelijkbaar gewicht. Naast de dikte van de zool valt ook de duidelijke ronding van de zool op, je loopt als het ware op een schommelstoel. Door de vorm van de zool in combinatie met de lage drop, 4mm, krijg je zo een afwikkeling die heel natuurlijk aanvoelt.

HOKA ONE ONE Bondi 7

Ademend bovenwerk


Het naadloze upper van de Bondi 7 is gemaakt van open engineered mesh materiaal waardoor de schoenen goed ventileren en je voeten aangenaam koel houden tijdens een lange run. De tong van het model is extra rijk gevuld en geeft zo een comfortabel gevoel boven op de voet en een prettige pasvorm. De versteviging bij de hiel (voorzien van memory foam) zorgt voor een nog betere pasvorm. Aan de voorzijde is de Bondi 7 breder, om de voet de mogelijkheid te geven om uit te zetten tijdens het afwikkelen.

Ben je op zoek naar een schoen met een natuurlijke afwikkeling en ben je op zoek naar comfort? Dan is de HOKA ONE ONE Bondi 7 een “must have”.

Shop HOKA ONE ONE Bondi 7 Dames        Shop HOKA ONE ONE Bondi 7 Heren

                
Specs


Drop: 4mm
Gewicht dames: 246 gram
Gewicht heren: 303 gram