De Clayton 2 is de nieuwste versie van dit snelle en reactieve model van HOKA ONE ONE. De tussenzool van de Clayton 2 is hetzelfde gebleven als in de vorige editie, maar het vernieuwde upper zorgt voor een nog sneller gevoel.

De HOKA ONE ONE Clayton 2 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop

HOKA ONE ONE Clayton 2 voor dames

HOKA ONE ONE Clayton 2 voor heren
 
Snelheid en demping
Bij elke pas krijg je met de Clayton 2 extra propulsie dankzij de zogenaamde Pro2Lite technologie in de tussenzool. In het hakgedeelte geeft het 24mm dikke EVA foam een comfortabele zachte demping terwijl het 20mm RMAT foam bij de voorvoet juist zorgt voor een direct en reactief gevoel bij het afwikkelen. Ook in de slijtzool is het traditionele rubber vervangen door het lichtere RMAT-materiaal, waardoor de Clayton 2 licht en snel aanvoelt.

Vernieuwd upper
Het bovenwerk van de Clayton 2 heeft een aanpassing gekregen, waardoor de schoen een snel en dynamisch uiterlijk krijgt wat overeenkomt met snelle en reactieve loopgevoel. Dankzij de naadloze constructie voelt de schoen soepel aan, en geeft de brede basis bij de voorvoet genoeg ruimte voor je voet om uit te zetten tijdens het afwikkelen.
De HOKA ONE ONE Clayton 2 is een aanrader voor de neutrale loper die op zoek is naar een lichte schoen en een snel loopgevoel…maar niet ten koste van het dempende vermogen!

Specs:
Drop: 4mm
Heren: 235g
Dames: 198g
 

HOKA ONE ONE Clayton 2

HOKA ONE ONE Clayton 2