De HOKA ONE ONE Clifton is al sinds jaar en dag het meest populaire model binnen de HOKA collectie. Met de nieuwe versie heeft HOKA de Clifton 8 weer net wat lichter gemaakt zonder dat dit ten koste gaat van het comfort en de maximale demping. Ieder jaar groeit de populariteit van deze schoen. Ook versie 8 zal de schare fans van de Clifton doen groeien. Wat vooral in het oog springt is het gestroomlijnde design.

De HOKA ONE ONE Clifton 8 is geschikt voor hardlopers die opzoek zijn naar een hardloopschoen voor een neutraal looppatroon en maximale demping.

HOKA ONE ONE Clifton 8

Verbeterde pasvorm bovenwerk


Het bovenwerk van de HOKA ONE ONE Clifton 8 is vernieuwd waardoor het engineered mesh materiaal mooier om de voet sluit. Het mesh bovenwerk is meer opengewerkt om het ademend vermogen te vergroten wat het comfort ten goede komt. De tong voelt ultrazacht en comfortabel aan en is eveneens voorzien van engineered mesh. De “schuin aflopende hiel” zorgt ervoor dat je daarmee de schoen makkelijk aan- en uittrekt.

Maximale demping


De HOKA ONE ONE Clifton 8 maakt net als versie 7 gebruik van de Early Meta-rocker technologie in de zool. Deze technologie kenmerkt zich door een geringe drop tussen hiel en voorvoet en een unieke ‘schommelstoel’ vorm van de zool. Door deze eigenschappen helpt de HOKA ONE ONE Clifton 8 je bij een efficiënt looppatroon en ondersteunt je natuurlijke afwikkelpatroon. De nieuwe, volledig EVA tussenzool geeft de schoen zijn karakteristieke HOKA demping. Bij de buitenzool is extra aandacht geweest voor flexibiliteit en slijtvastheid. De strategisch geplaatst slijtvaste rubberen zones op de buitenzool zorgen voor gewichtsbesparing en gaan vroegtijdige slijtage tegen.

De HOKA ONE ONE Clifton 8 is een ideale schoen voor de neutrale loper die op zoek is naar een lichte schoen maar wel één met maximale demping. Geschikt voor zowel korte als lange afstanden.

 

Shop HOKA ONE ONE Clifton 8 dames   Shop HOKA ONE ONE Clifton 8 heren                                 

Specs


Drop: 5 mm
Gewicht dames: 215 gram
Gewicht heren: 250 gram