Minimalisme versus maximalisme oftewel ‘cushioning or no cushioning’ dat is de trend die hardloopland bezig houdt. Waar we het echte barefoot running een beetje achter ons laten en het natural running eigenlijk helemaal geintegreerd is in de hardloopmarkt, zie je dat maximale demping en comfort terrein wint. En de koning van maximale demping en comfort is dan toch echt wel HOKA ONE ONE!

Eigenlijk is het niet zo raar dat maximale demping en comfort zo razend populair is. Hardlopen moet nou eenmaal lekker, plezierig en ook ergens wel comfortabel zijn. Dat is precies wat de HOKA ONE ONE schoenen je bieden.

De HOKA ONE ONE schoenen zijn verkrijgbaar bij de volgende Run2Day winkels Amsterdam OvertoomEindhovenHoogeveenNijmegen, Utrecht, en Zwolle


HOKA ONE ONE testtour. Ervaar de maximale demping bij Run2Day


Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe de hardloopschoenen van HOKA lopen? 
Vanaf 30 augustus begint de Hoka Test Tour en ben je bij Run2Day Amsterdam Overtoom, Utrecht, Zwolle, Eindhoven, Nijmegen en Hoogeveen welkom om de HOKA Stinson Lite en de HOKA Clifton te testen. 
Kijk snel wanneer de HOKA Test Tour bij jou in de buurt is en grijp tussen 10.00 uur en 14.00 uur je kans om te testen:
 

Locatie

Datum

Tijdstip

Run2Day Amsterdam Overtoom

Zaterdag 30 augustus

10.00 - 14.00 uur

Run2Day Utrecht

Zaterdag 6 september

10.00 - 14.00 uur

Run2Day Zwolle

Zaterdag 20 september

10.00 - 14.00 uur

Run2Day Eindhoven

Zaterdag 27 september

10.00 - 14.00 uur

Run2Day Nijmegen

Zaterdag 4 oktober

10.00 - 14.00 uur

Run2Day Hoogeveen

Zaterdag 11 oktober

10.00 - 14.00 uur


Met de Stinson Lite is hardlopen stuk comfortabeler.


De Stinson is een echte comfortabele trainingsschoen met een demping die je waarschijnlijk nog nooit ervaren hebt.
Door de ronding in de zool - de 'meta-rocker' - wordt de voet naar middenvoet/voorvoet gestuurd en wordt een efficiente afwikkeling van de voet bevordert.
 
Het oog vs gewicht
Zo op het oog zien de HOKA ONE ONE schoenen er zwaar en log uit maar schijn bediegt. Het gewicht is verrassend laag: HOKA Stinson heren 309 gram (US8.5) en HOKA Stinson dames 256 gram (US6.5). Met een heel-to-toe drop van 6 mm zul je snel het gevoel hebben dat de Stinsons jou brengen waar je maar wilt. Een schoen die je niet meer uit wilt trekken. Time to Fly!


Nieuw dit seizoen in het assortiment van Run2Day HOKA One One: de Clifton.


De HOKA ONE ONE Clifton is een regelrechte revolutie op het gebied van intervallen en wedstrijden lopen! De HOKA loopschoenen hadden tot voor kort niet echte en wedstrijdschoen, de vraag was da nook: Komt HOKA ook eens met een schoen waar je echt hard op kunt lopen? Een schoen die ook geschikt is voor baanatleten?
 
Het gevoel op gras te lopen is doorvertaald naar deze schoen. DeCLifton weegt slechts 215 gram (heren US8.5) en heeft 1.6 keer meer demping dan een referentieschoen, zonder dat energie echt verloren gaat!
 
De Clifton maakt intervallen en wedstrijden lopen plezieriger dan ooit te voren. Time to Fly!