De Rincon 3 is de ideale hardloopschoen voor de neutrale hardloper die op zoek is naar een extreem lichte schoen in combinatie met de typische HOKA maximale demping. Bij de ontwikkeling van de Rincon 3 heeft dan ook alles in het teken gestaan van gewichtsbesparing zonder in te leveren aan comfort.

Less is more is zeker van toepassing op de Rincon 3. Deze hardloopschoen is een aanrader voor wedstrijdlopers die op zoek zijn naar een tweede schoen of gewoon voor de snelle loper die op zoek is naar een lichtgewicht schoen.

HOKA ONE ONE Rincon 3

Bovenwerk


De HOKA Rincon 3 heeft een sandwich mesh bovenwerk wat zorgt voor ademend vermogen. De smalle tong zorgt voor extra gewichtsbesparing. Het lusje op de hiel zorgt voor een makkelijke in-en uitstap.

Tussenzool


De tussenzool van de HOKA Rincon 3 is volledig gemaakt van EVA foam met de zo kenmerkende HOKA demping. De voor HOKA kenmerkende bootjesvorm (Meta Rocker) zorgt voor een snelle en soepele afrolbeweging.

Slijtzool


Strategisch geplaatste rubber delen zorgen ervoor dat een volledige slijtzool overbodig is wat de schoen lichter maakt. De flex groeven op de voorvoet zorgen voor extra flexibiliteit.

De Rincon 3 is een veelzijdige schoen. Prettig tijdens een lange run of een easy run. Prima geschikt voor een uptempo loop maar ook voor een slow run.

Shop HOKA ONE ONE Rincon 3

       

Specs


Drop: 5 mm
Gewicht heren: 210 gram