De HOKA ONE ONE Rocket X is een neutrale hardloopschoen met carbon plaat geschikt voor hardlopers die opzoek zijn naar een snelle trainingsschoen of wedstrijdschoen. De schoen is gericht op pure snelheid en is een der meest responsieve schoenen ooit door Hoka gemaakt. Waar de Carbon X meer gericht is op langere afstanden is de Rocket X meer voor de kortere tot middenlange afstanden.

De HOKA ONE ONE Rocket X is een aanrader voor hardlopers die opzoek zijn naar een snelle hardloopschoen voor erbij of als je opzoek bent naar een nieuwe generatie wedstrijdschoen.

HOKA ONE ONE Rocket X

Tussenzool


De tussenzool is gemaakt van CMEVA; een foam wat perfect in staat is om schokken te absorberen en zorgt voor een stabiele basis. Het gebruikte foam is lichter dan ooit. De 1mm carbonplaat zorgt voor een grotere responsiviteit en soepele transitie. De bekende Meta-Rocker zorgt voor een snellere loopervaring en betere afzet. Een slijtzool met strategisch geplaatste rubber zones vergroten duurzaamheid en zorgt voor gewichtsbesparing. 

Bovenwerk


Ook in het bovenwerk draait alles om gewichtsbesparing en snelheid. Het ademend vermogen en de anatomische gevormde tong zorgen voor comfort gedurende je runs. De HOKA ONE ONE Rocket X is een unisex model. Ten opzichte van andere Hoka schoenen is er bij de Rocket X iets meer grondcontact waardoor de schoen wat directer aanvoelt.

 Shop HOKA ONE ONE Rocket X                           
Specs


Drop: 5 mm
Gewicht: 210 gram