De Speedgoat 4 is een allround trailschoen van HOKA ONE ONE die elk terrein moeiteloos aan kan. Het model is gemaakt met de gedachte: "Go everywhere, run everything". In vergelijking tot de eerdere versies is het upper van de Speedgoat 4 vernieuwd en is er een nieuw foam gebruikt in de tussenzool. 


Upper – ademend en beschermend


Het upper van de Speedgoat 4 is vernieuwd en voorzien van een duurzaam mesh; beter ademend en geschikt voor trails in ruigere gebieden. Bij de voorvoet is de Speedgoat 4 ruimer dan de voorgaande versie voor meer comfort van de tenen. De 3d “overlays” zorgen voor meer stevigheid rond de middenvoet en voor een goede lockdown. Door op de hak en aan de voorzijde extra materiaal te plaatsen beschermt de schoen je voeten tegen puin en gruis van de ondergrond. De specifieke gevormde vetersluiting zorgt ervoor dat de veter beter blijft zitten. De voorgevormde tong van de schoen zorgt voor meer comfort.

             

 

Demping, comfort en grip


De tussenzool van de Speedgoat 4 heeft de typische HOKA-look en maakt gebruik van een nieuwe (Betty Fly) foam voor meer responsieve runs. Door gebruik te maken van een Active Foot Frame ligt de voet niet bovenop de middenzool maar erin. Het hielbeen wordt hierdoor ondersteund waardoor een stabiele natuurlijke afwikkeling kan plaatsvinden. Het patroon van de buitenzool is opgebouwd uit 5mm noppen die in verschillende richtingen staan, en is voorzien van Vibram Megagrip rubber. De combinatie van de noppen en het rubber zorgt voor uitstekende grip bij iedere stap die je maakt, ongeacht of dit op een natte ondergrond is of juist op een droog en rotsachtig terrein. Het brede loopvlak zorgt voor extra stabiliteit.

De HOKA ONE ONE Speedgoat 4 is een must-have voor lopers die op zoek zijn naar een comfortabele trailschoen die elk terrein aankan!

             


 


Specs


Drop: 4mm
Gewicht dames: 263 gram
Gewicht heren: 312 gram