De ene hardloopschoen is de andere niet. Dit is heel duidelijk te maken door een willekeurig model van HOKA ONE ONE te laten zien. De ‘overgedimensioneerde’ tussenzolen vallen onmiddellijk op. Bij Run2Day noemen wij deze categorie maximum cushioning, oftewel heel veel demping. Feit is dat de schoen enorm comfortabel zit én dat je na je training minder spierpijn ervaart.
 
Eigenlijk is het niet zo raar dat maximum cushioning en comfort zo razend populair is. Hardlopen moet nou eenmaal lekker, plezierig en ook comfortabel zijn. Dat is precies wat de HOKA ONE ONE hardloopschoenen je bieden. En die ervaring willen wij met jou delen. Als jij een doel hebt, hebben wij het product.

HOKA ONE ONE Test tour Run2Day

HOKA ONE ONE test tour bij Run2Day
Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe de hardloopschoenen van HOKA lopen? 
Vanaf zaterdag 5 november begint de HOKA test tour en ben je bij alle Run2Day winkels welkom om de HOKA Clifton 3, HOKA Vanquish 2 en de HOKA Speedgoat te testen. Met deze drie modellen ontdek je op elk gebied wat HOKA te bieden heeft. 
 
De HOKA Clifton 3 is de schoen voor de dagen waar snelheid op het programma staat. Dit kan een intervaltraining zijn of een wedstrijd.
Met de HOKA Vanquish 2 ervaar je dat HOKA ook synoniem kan zijn voor stabiliteit. Een lekkere schoen voor een langere rustige duurloop. Het is een neutrale schoen maar doordat je voet wat verzonken in de midzool is ervaar je meer stabiliteit terwijl het in de basis een neutrale schoen is. HOKA ONE ONE heeft haar roots in het trailrunning daarom kun je ook de HOKA Speedgoat testen. Dezelfde maximum cushioning, maar met meer grip. Uitermate geschikt voor trails en dan vooral voordelig als je downhill loopt.
 
Tijdens de HOKA test tour staat het Run2Day personeel én de HOKA product experts voor je klaar om jou een geweldige loopervaring te geven.
Tussen 10:00uur en 14:00uur kun je de HOKA schoenen testen en krijg je daarbij het beste advies.
 
Kijk snel wanneer de HOKA test tour bij jou in de buurt is en ontdek de HOKA ONE ONE modellen.