De HOKA ONE ONE Tracer 2 is een light cushioning model van HOKA dat ondanks zijn lichte gewicht je nog altijd de bekende HOKA demping zal bieden. Daarmee is het model ideaal voor lopers die graag veel demping willen maar toch ook eens een lichtere schoen willen dragen voor de snellere trainingen of natuurlijk voor een wedstrijd.


 

Maximale demping en prestatie
De tussenzool van de Tracer 2 is gemaakt van een PRO2Lite foam dat bestaat uit twee verschillende hardheden. Bij de hiel van de schoen is het foam zachter en geeft zo een comfortabel dempend gevoel, in de voorvoet is het foam compacter voor een reactief gevoel waardoor een snelle en directe afzet mogelijk is. De Tracer 2 is daarmee een mooie combinatie tussen prestatie en bescherming.
 
Snel bovenwerk
Het bovenwerk van de Tracer 2 is gemaakt van ultra licht materiaal en bestaat uit een soepel engineered mesh met TPU overlays. Dit zorgt voor een flexibel bovenwerk dat toch stevig aanvoelt om de voet tijdens de intensievere kilometers.
 
De HOKA ONE ONE Tracer 2 is een perfecte schoen voor lopers die op zoek zijn naar een lichte schoen maar wel met het comfort van een maximum cushioning model.
 
Specs:
Drop: 4mm
Gewicht Heren: 215 gram (US 9)
Gewicht Dames: 190 gram (US 8)

HOKA ONE ONE T racer 2

HOKA ONE ONE T racer 2