In 2010 deed HOKA zijn intrede in de hardloopwereld. Twee Franse adventure-racers bedachten een model schoen waarbij je zo min mogelijk last zou hebben van vermoeidheid, impact op het lichaam en spierpijn.  Ze creëerde een schoen die maximale cushioning biedt zonder daarbij in te boeten aan reactiviteit en gewicht.
 

HOKA ONE ONE testtour bij Run2Day


Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe de hardloopschoenen van HOKA lopen? 
Vanaf zaterdag 20 februari begint de HOKA testtour en ben je bij alle Run2Day winkels welkom om de HOKA Clifton 2, HOKA Vanquish 2 en de HOKA Speedgoat te testen. Met deze drie modellen ontdek je op elk gebied wat HOKA te bieden heeft.
Meld je hier aan voor de testtour: aanmelden.

De HOKA ONE ONE Vanquish 2 hardloopschoenen onderscheiden zich ook weer met de kenmerken waar de eerste HOKA ONE ONE modellen zo succesvol mee zijn geworden. De Vanquish 2 heeft een midzool-constructie die bestaat uit twee lagen EVA-rubber, de combinatie van Imeva en Cmeva zorgt voor een maximale demping. Door de vorm van de zool blijft de schoen ook reactief aanvoelen, de stijvere voorvoet duwt je als het ware vooruit. Dit zorgt er voor dat de Vanquish 2 een perfecte schoen is voor een langere duurloop maar ook verrassend goed bevalt tijdens een kortere duurloop of zelfs interval-training!

Het bovenwerk van de Vanquish 2 is gemaakt van volledig naadloos Mesh, met daarop een 3D print wat er voor zorgt dat de schoen goed aansluit op de voet en daardoor ook bijdraagt aan het loopcomfort.
Met een drop van 4mm, en slechts 285g in maat 42?, zorgt de Vanquish 2 voor een natural running stand van de voet bij de afwikkeling, maar dan wel één met extra cushioning!Time to Fly!

HOKA one one vanquish 2