Maximum cushioning is de trend die hardloopland bezig houdt. Hardloopschoenen moeten comfortabel zitten. Dat hardloopschoenen per definitie niet de mooiste schoenen zijn, dat vertellen onze klanten ons al jaren. HOKA hardloopschoenen springen binnen het Run2Day assortiment wellicht het meest in het oog. De één vindt dat omdat ze er lelijk uitzien, de ander vindt de opvallende vertoning juist wel cool. Feit is dat de schoen enorm comfortabel zit én dat je na je training minder spierpijn ervaart.

Eigenlijk is het niet zo raar dat maximum cushioning en comfort zo razend populair is. Hardlopen moet nou eenmaal lekker, plezierig en ook ergens wel comfortabel zijn. Dat is precies wat de HOKA ONE ONE hardloopschoenen je bieden. En die ervaring willen wij met jou delen. Als jij een doel hebt, hebben wij het product.

Hoka testen bij Run2Day

HOKA ONE ONE testtour bij Run2Day


Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe de hardloopschoenen van HOKA lopen? 

Vanaf zaterdag 20 februari begint de HOKA testtour en ben je bij alle Run2Day winkels welkom om de HOKA Clifton 2, HOKA Vanquish 2 en de HOKA Speedgoat te testen. Met deze drie modellen ontdek je op elk gebied wat HOKA te bieden heeft. 

De HOKA Clifton 2 is de schoen voor de dagen waar snelheid op het programma staat. Dit kan een intervaltraining zijn of een wedstrijd.
Met de HOKA Vanquish 2 ervaar je de lichtste schoen in zijn soort. Dit betekent maximum cushioning én support in één schoen. Het is een neutrale schoen, maar doordat je voet zich in de midzool bevind, in plaats van op de midzool, ervaar je meer stabiliteit in een neutrale schoen.
HOKA ONE ONE heeft de roots in het downhill running liggen en daarom kun je ook de HOKA Speedgoat testen. Dezelfde maximum cushioning maar met meer grip. Uitermate geschikt trails. 

Tijdens de HOKA testtour staat het Run2Day personeel én de HOKA product experts voor je klaar om jou een geweldige loopervaring te geven.
Kijk snel wanneer de HOKA Test Tour bij jou in de buurt is en ontdek de HOKA ONE ONE modellen: