De HOKA ONE ONE Vanquish 3 is een neutrale hardloopschoen die garant staat voor maximale demping. Net als zijn voorganger maakt ook de Vanquish 3 gebruik van een dubbele tussenzool constructie waardoor een aangename mix ontstaat van comfort, stabiliteit en reactiviteit.

De HOKA ONE ONE Vanquish 3 is verkrijgbaar bij 24 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop

HOKA ONE ONE Vanquish 3 voor dames

HOKA ONE ONE Vanquish 3 voor heren
 

Twee soorten EVA
De tussenzool van de Vanquish 3 bestaat uit twee verschillende lagen EVA-rubber, IMEVA en CMEVA. De bovenste laag, IMEVA, is een zachter rubber en geeft je een uiterst comfortabel gevoel onder de voet tijdens je run. Door deze laag te plaatsen in een compactere en reactievere tweede rubberlaag, CMEVA, behoudt de schoen zijn stabiliteit en verlies je minder energie gedurende de afwikkeling.
 
Vernieuwd bovenwerk
Het bovenwerk van de Vanquish 3 bestaat voor een groot deel uit naadloos ademend mesh met daaroverheen een 3D geprint asymmetrisch webpatroon om te zorgen voor een goede pasvorm en stevigheid van het upper. Dankzij deze aanpassing is het ademend vermogen van de Vanquish 3 zeer hoog en blijven je voeten tijdens de training zo koel mogelijk. 
 
De HOKA ONE ONE Vanquish 3 is een ideale schoen voor lopers die op zoek zijn naar een maximum cushioning model waarmee de kilometers voorbij zullen vliegen. Ook lopers die licht overproneren zullen ervaren dat de Vanquish 3 genoeg steun biedt, zelfs gedurende de langere trainingen.
 
Specs:
Drop: 5mm
Heren: 295 gram bij maat US 9
Dames: 252 gram bij maat US 7

HOKA ONE ONE Vanquish 3

HOKA ONE ONE Vanquish 3