Beginnen met hardlopen? Geef je dan op voor iRun! Onder begeleiding van een ervaren iRun coach maak jij jouw ambitie in acht weken waar. De nieuwe iRun hardlooptrainingen starten op zaterdag 4 maart.
 
iRun is veel meer dan alleen leren hardlopen. Wij van Run2Day geloven dat jij veel meer kan dan jij denkt. Wij helpen je verantwoord aan je conditie te werken en zorgen dat je spierkracht opbouwt, plezier hebt en nieuwe mensen leert kennen.

Inschrijven voor iRun bij jou in de buurt


iRun laat zien dat hardlopen juist niet saai of ingewikkeld is, maar leuk relaxed en gezond. iRun bestaat uit 8 gezamenlijke trainingen voor beginnende en lichtgevorderde lopers. Ben je geen beginnende loper maar heb je een tijd niet gelopen of wil je aan je techniek werken en sneller worden? Dan zijn de trainingen ook zeker geschikt voor jou.

De trainingen starten op zaterdag 4 maart 2017 om 9:30uur. Acht achtereenvolgende weken train je samen met mede iRunners en je coach naar je eerste 5km of 10km.

Inschrijven voor iRun 5km 

Inschrijven voor iRun 10km

 Ervaringen van deelnemers. Randa en Ids zijn ex-iRunner en leggen uit waarom iRun trainingen zo leuk zijn:


Randa Elias (34) startte 2 jaar geleden met de iRun beginnerscursus in Amsterdam. ‘Ik wilde verantwoord beginnen met hardlopen. En dat is gelukt. Met trainer Jordy bouwde ik het lopen eerst maanden lang op in het Oosterpark. Tot ik klaar was voor mijn eerste 6 km run. Daarna maakte hij een schema op maat voor een 10 km wedstrijd. Toen kreeg ik écht de smaak te pakken. Ik heb inmiddels al diverse vriendinnen getipt ook met een iRun cursus te starten. De trainers zijn enthousiast en het is leuk om in groepsverband te lopen. Zelf heb ik er leuke loopmaatjes aan overgehouden.’
 
Ids van der Meer (33) liep al 10 kilometer toen hij startte met de iRun beginnerscursus. 'Vorig jaar zomer wilde ik de halve marathon van Zwolle lopen. Professionele begeleiding leek me hiervoor een goed idee. Ik dacht vooraf dat ik het ook wel op eigen houtje kon, maar met een ervaren trainer lopen is echt fijn. Ik leerde naast een betere loophouding ook om mezelf niet voorbij te lopen. Ik heb helemaal geen blessures gehad. En de halve marathon? Die was een succes: 1.49. In 2016 hoop ik de hele van Berlijn te lopen.’
 
De iRun groepen bestaan uit hardlopers van ongeveer hetzelfde niveau. Onze iRun coaches zorgen ervoor dat de trainingen geschikt zijn voor iedereen uit de groep. Niemand zal eenzaam voor- of achteraan de groep lopen. Iedere trainingen zal beginnen met een goede warming-up en worden afgesloten met een cooling-down.
 
Tijdens de iRun cursus leren wij de deelnemers in zes weken natuurlijk wel meer dan alleen verantwoord de belastbaarheid en conditie opbouwen. De coaches besteden veel aandacht aan loopscholing om zo de looptechniek van iedereen te verbeteren, want dat is de basis van de sport. Je haalt veel winst uit een goede houding en techniek. Krachtoefeningen worden ook gedaan om de kans op blessures te verkleinen.
 
Ben jij enthousiast geworden en heb jij zin om met één van de leuke iRun coaches op een verantwoorde manier te werken aan je conditie in de frisse buitenlucht, schrijf je dan nu in voor de iRun trainingen die beginnen op 4 maart bij jou in de buurt!