Heel trots zijn wij op onze collega's van Run2Day Zwolle. We mogen bekend maken dat zij de leading partner zijn van een nieuwe marathon en ons vast kunnen bijten in dit geweldige project! En wel de Kathmandu Urban Marathon!

Deze marathon zal voor het eerst gehouden worden op 25 april 2018 en daarna een jaarlijks terugkerend evenement zijn. De organisatie van deze marathon heeft inmiddels ook al de goedkeuring van het ministerie van Toerisme in Nepal. 


Kathmandu marathon

Eddie Sevink, draagt goede doelen altijd een warm hart toe. Of het nu gaat om daklozen in Nederland, Syrische Vluchtelingen of een volledig project in Nepal, Eddie vind dat je wat voor de maatschappij moet betekenen.
 
En mijn vrienden Gopi Adhikari (van Cold Feet Adventures in Kathmandu) en René de Bos (van Snow Leopard Adventures in Den Haag) ondersteunen mij met deze geweldige onderneming. De datum 25 april is bewust gekozen omdat in 2015 op deze dag daar de alles verwoestende aardbeving was welke ik aan den lijve heb ondervonden. Met de opbrengst van deze marathon worden diverse projecten van de wederopbouw ondersteun in de Kathmandu regio. En dan met name gericht op het welzijn en de opleiding van kinderen. Alle info over deze bijzondere marathon, waarbij de route bijna alle highlights in de stad aandoet, kun je vinden op www.marathonkathmandu.com. Aanmelden kan ook via deze site. Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 600. Begrijpen jullie mijn trots?

Eddie Sevink is eigenaar van Run2Day Zwolle, bestuurslid van de Stichting 112Nepal, marathonloper voor Goede doelen, "Verloren in Nepal".