Geef jouw oude hardloopschoenen een tweede leven. Ruil ze in bij Run2Day en steun hiermee het goede doel Right To Play, dat kinderen in ontwikkelingslanden laat sporten en spelen. Op alle hardloopschoenen krijg je 20 euro inruilkorting. Bij speciaal geselecteerde modellen zelfs 40 euro korting op je nieuwe hardloopschoenen.

Hoe werkt Shoe2Care?
Neem t/m 5 juli je oude schoenen mee naar de Run2Day winkel bij jou in de buurt. Jij ontvangt maar liefst €20,- tot €40,- korting op je aanschaf van een nieuw paar hardloopschoenen. Ook op de webshop www.run2day.nl ontvang je deze korting. De ingeleverde oude schoenen worden gesorteerd door Sympany. De nog bruikbare oude schoenen worden  verdeeld onder mensen in ontwikkelingslanden die zich normaliter geen schoenen kunnen veroorloven. De onbruikbare schoenen worden gedemonteerd; de verschillende materialen worden gescheiden en zoveel mogelijk gerecycled. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan Right To Play.

Right To Play
Top-snowboardster en Olympisch gouden medaille-winnares Nicolien Sauerbreij is ambassadrice van Right To Play. Nicolien is erg enthousiast over de Shoe2Care actie van Run2Day. Zij heeft, tijdens haar bezoek met Right To Play aan de Palestijnse gebieden, met eigen ogen kunnen zien wat het belang is van sport en spel voor kinderen;
 
?“Ook al spreek je elkaars taal niet, sport verbroedert. Je wilt winnen, moedigt elkaar aan en uiteindelijk begrijp je elkaar volledig. Right To Play zet wereldwijd de universele waarden van sport en spel in voor de ontwikkeling van kinderen. Tijdens mijn bezoek aan de Palestijnse gebieden zag ik met eigen ogen hoe effectief en nodig dit is.”
 
Met Shoe2Care sla je drie vliegen in één klap; je ontvangt een mooie korting op je nieuwe hardloopschoenen, draagt bij aan de reductie van de afvalstroom, helpt mensen in ontwikkelingslanden aan schoeisel en steunt het goede doel Right To Play!
 
*€20 korting op alle modellen hardloopschoenen, tot €40 korting op speciaal geselecteerde modellen.