Zorgeloos in het donker lopen, dat is het doel van de makers van hardloopverlichting. Technieken gaan ver, tot en met automatisch knipperend licht bij tegenliggers. Aan jou de keuze of je voor een vest, armband of bijvoorbeeld hoofdband gaat. Wij begrijpen als geen ander dat jouw run niet stopt omdat het donker wordt, maar blijf zichtbaar!

Bee Seen Led Harness USB
Bee Seen Led Harness USB

Dit ultralichtgewicht vest draag je over je eigen kleding heen zodat je goed zichtbaar bent in het verkeer als je in het donker loopt. Het vest geeft wit licht aan de voorkant en rood licht aan de achterkant, stel ‘m in op de knipperende of continu brandende stand. Met de elastische banden verstel je het vest naar een voor jou perfecte pasvorm. Verkrijgbaar in lime zwart en groen, opladen met een meegeleverde USB kabel.
€ 27,50
 

Bee-Seen Led Safety Band
Bee-Seen Led Safety Band

Deze band met LED verlichting neem je makkelijk mee en maak je snel los en vast. Het klittenbandelastiek zorgt voor een stevige pasvorm om elke arm. Kies voor flash (knipperend) of continu brandend licht, de flashstand geeft tot 100 uur verlichting. Verkrijgbaar in groen, rood, violet of blauw (incl. 2x CR2032 batt)
€ 9,95
 

Bee Seen Body Light
Bee Seen Body Light

Dit kleine lichtgewicht voor om je lichaam is voorzien van elastisch verstelbare banden en heeft alles in huis: de lamp is krachtig tot 250 lumen, aan de achterkant is een ultralicht oplaadkastje geplaatst met rode led driehoek. Met LED ben je beter en tijdiger zichtbaar dan met reflectie alleen. Kies uit de continu- of knipperstand, afhankelijk van de modus kun je rekenen op 2-6 branduren. Laad ‘m op met de meegeleverde USB-kabel.
€ 34,95
 


Nathan Halo fire hoofdlamp
Nathan Halo fire hoofdlamp

Een bijzonder sterke hoofdlamp ontworpen voor lopers die veel in het donker of in donkere gebieden lopen. Deze Halo Fire verlicht de weg volledig door zijn 288 lumen sterke lamp. Daarnaast kan deze Nathan twee richtingen op schijnen: een brede korte lichtbundel zodat je de obstakels op de weg goed ziet, en een brede lange lichtbundel voor meer zicht in de verte en hiermee ben je tegelijk zichtbaar voor andere weg- en padgebruikers. Helemaal af is de lamp doordat deze vanzelf knippert bij tegemoetkomend verkeer. De brandduur is 22 uur.
€ 139,95
 


Nathan Lux Strobe RX lamp
Nathan Lux Strobe RX lamp

Een klein maar krachtig lampje dat je door een clip makkelijk op diverse plekken klikt, zoals je jas of tas. De lamp is waterdicht en heeft meerdere lichtstanden. In de meest zuinige modus gaat deze 10 uur mee. Opladen gaat eenvoudig met een USB-aansluiting, batterijen vervangen hoeft dus niet.
€29,95
 

Neutron fire hoofdlamp
Neutron fire hoofdlamp

Een unieke lamp door zijn lage gewicht, verstelbaar in 5 standen en met drie kleuren licht. Dankzij het sterke vermogen, 115 lumen, is het een felle lamp waarmee je goed zicht hebt als je in het donker loopt. De Neutron fire is waterdicht en heeft een brandtijd tot wel 30 uur.
€ 39,95