Laat de kou maar komen. De beste gear van Odlo om je droog en warm te houden. De dagen worden korter, maar dat hoeft niet voor je runs te gelden. Kleed je warm aan in functionele kleding en hou je tempo vol. Ook als de zon al lang is onder gegaan.

De Odlo collectie is verkrijgbaar bij 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Bekijk de gehele Odlo collectie


Zeroweight logic running jacket
Of je nu in de winter gaat hardlopen in de stad, de duinen of het strand, dit ultralichte en technische Softshell 3L-jack biedt je de bescherming tegen winterse elementen die je nodig hebt, zonder extra gewicht dat je vertraagt. De 3L High Density Softshell stof is winddicht en waterafstotend, terwijl de rekbare, ademende mouwen van jersey je bewegingsvrijheid geven en de vochtregulering maximaliseren, zodat je vrij bent om je grenzen te verleggen.


Blackcomb EVOLUTION WARM Shirt 
Verbeter je prestaties tijdens het hardlopen op koude dagen met het kenmerkende Odlo ondergoed. Het uitermate ademende Blackcomb shirt draag je als eerste laag direct op je huid. Draag het shirt tijdens je run waarop de temperatuur laag is en combineer met een running jack wanneer de temperatuur verder zakt of wanneer het regent. Voor het Blackcomb shirt is een naadloze breitechniek gebruikt waarin functionele gedeeltes opgenomen zijn voor een optimaal vochtbeheer en ventilatie. Voor het Blackcomb EVOLUTION WARM shirt, dat voor 38% gemaakt is van gerecycled materiaal, is Effect by Odlo-technologie gebruikt die geuren neutraliseert, zodat je langer fris blijft ruiken.


LOFTTWO primaloft hardloopvest
Garandeer je lichaamswarmte en bewegingsvrijheid met dit ultratechnische hybride hardloopvest dat warme PrimaLoft®-isolatie aan de voorkant combineert met een naadloze constructie aan de achterkant. Moderne Pertex®-stof vormt een lichtgewicht en winddicht omhulsel voor de warmte, de samendrukbaarheid en het zachte comfort van de toonaangevende PrimaLoft®-isolatie. Daarnaast zorgt de naadloze constructie voor maximaal draagcomfort.

Odlo hardloopkleding

Odlo hardloopkleding

Odlo hardloopkleding